Aktywne Wpisy
Ildealfons +2
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz
202492 +6
źródło: 1000014786
Pobierz

#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
@Nikic21: A nie brał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@IntruderXXL: Po tym to sie chłopak pewnie nie pozbiera xD
@Darksed: A niech robi co chce :P Dla mnie niepoważny człowiek, wciskający bullshit i to jeszcze robiąc to w kompletnie bez sensowny i głupi sposób, a ostatnio to już absurd goni absurd tam. Szkoda, a jeżeli odrobina szczerości to za dużo dla niego, wystarczyło by przemilczeć pewne sprawy...
@Darksed: Tu nie chodzi o wyniki, o to ile robi albo nie robi, chodzi o to jakie bajki próbuje sprzedać i jak jedno z drugim nie trzyma się kupy, jak po prostu kłamie. Ja akurat na kłamstwo jestem uczulony i dlatego tak reaguje a nie inaczej.
@Darksed: I to jest właśnie ta różnica, ja nie kłamię, i ja żadnych bajek nie sprzedaje, mówię jak naprawdę jest. Przez co mierzę się tutaj z falą hejtu.
To że nic nie udowodniłem tobie czy komuś innemu, nie oznacza że kłamie :) Lampka powinna się zapalić jakbym na każdym kroku chciał coś udowadnić i przekonać.