Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=LVN9dmiSZN4 Ale i tak znajdą się hejterzy którzy będą gadali, że gość brał pół apteki towaru i dlatego nie chciał tego dalej trzymać. Gość jest młody, ma dziewczynę. Chciałby sobie iść na romantyczny spacer, a potem dobrze poruchać to nie mógł bo waga mu przeszkadzała. Nikt nie powiedział że sport zawodowy to łatwa rzecz, ale wcale mu się nie dziwię, że woli normalnie żyć.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
  • 29
Po tym to sie chłopak pewnie nie pozbiera xD

@Darksed: A niech robi co chce :P Dla mnie niepoważny człowiek, wciskający bullshit i to jeszcze robiąc to w kompletnie bez sensowny i głupi sposób, a ostatnio to już absurd goni absurd tam. Szkoda, a jeżeli odrobina szczerości to za dużo dla niego, wystarczyło by przemilczeć pewne sprawy...
Ma total ponad 1000kg jako jedyny polak, to o co ci chodzi? Bo jak wiadomo na wykopie gym lift > comp lift.

@Darksed: Tu nie chodzi o wyniki, o to ile robi albo nie robi, chodzi o to jakie bajki próbuje sprzedać i jak jedno z drugim nie trzyma się kupy, jak po prostu kłamie. Ja akurat na kłamstwo jestem uczulony i dlatego tak reaguje a nie inaczej.
Ty sprzedajesz bajki o jakimś ogniu i naturalności

@Darksed: I to jest właśnie ta różnica, ja nie kłamię, i ja żadnych bajek nie sprzedaje, mówię jak naprawdę jest. Przez co mierzę się tutaj z falą hejtu.

Sam kłamiesz bo nic nigdy nie udowodniłeś

To że nic nie udowodniłem tobie czy komuś innemu, nie oznacza że kłamie :) Lampka powinna się zapalić jakbym na każdym kroku chciał coś udowadnić i przekonać. Ale
z czym dokładnie Konrad kłamie?

@Mastah1: @biamiVajs: Jeżeli myślicie, macie czas, to polecam po prostu wszystkie te jego blogi od początku do końca obejrzeć, to sami zobaczycie jak wszystko się nie trzyma kupy... Na pytania o koksie to zawsze inna odpowiedź jest chociażby :P Albo dawki takie które by nawet dla chłopa 70-80kg byłby właściwie stratą czasu :P

A z tylko obecnych rzeczy?

Gość mówi że już robi odblok, PCT...
@IntruderXXL: Jak oglądałem te jego vlogi i ten ostatni, gdzie miał mówić o tym jak ciężko jest na takiej drodze do 1000 kg, to też mi się rzuciło w oczy, że dziwne rzeczy opowiada. Tak zapowiadał, że będzie vlog, gdzie będą dawki środków, to jak trenował, wszystkie sajdy, ciężkie chwile. Nie zrobił 1000 i we vlogu mówi, że ciężko mu ubrać skarpetki i ciężko się chodzi na spacer i dlatego koniec.
@Darksed: @biamiVajs: @Mastah1: @DywanTv:

Merytorycznie ode mnie; bo zajmuje się czym zajmuje, taki pogląd

- On nawet nie może robić jeszcze technicznie PCT po nandrolonach. Wiec ogromna niespójność. Metabolity są jeszcze w krwiobiegu. Za 30-60 dni może próbować. Wieć tu mamy jakiś w ogóle bullshit albo brak ogarniecia podstaw.
- Na IG Story/YT co vlog/story z SAA jest inna wersja. Był anapolon, meta, masteron, npp, deka, test, mk677;
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kasahara: z tym biciem dawek dla dzieci to problem całego fitness jutuba, a potem wychodzi że podopiecznym 10x większe dawki dają którzy pierwszy raz na siłownię idą xD
@biamiVajs: wiesz nikt nie zmusza nikogo do mówienia o dawkach. Albo mówić szczerze ile czego; albo nie mówić nic. "Jestem na bombie, elo, a bije ile bije". Ani tu ani tu ujmy by nie było.