Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +145
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +388
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czasami leżę w trawie i wcale mnie nie widać – mruknął Osiołek – i świat jest taki ładny. A potem przychodzi ktoś i pyta: „jak się dziś czujesz?” I zaraz okazuje się, że okropnie...
Od dziecka uwielbiałam tę postać, dopiero po latach zdałam sobie sprawę, że to była zapowiedź problemów xD
W komentarzu kilka dodatkowych tekstów Osiołka.
#depresja #cytatywielkichludzi
źródło: comment_1619073584IJ28CdlC4n1aWujR7CWIzl.jpg
PobierzBiorąc udział w ściąganiu przyjaciół z drzewa, upewnij się, czy aby to zrobić, wszyscy nie mieliby czasem stanąć na twoim grzbiecie.
Czuję się mniej więcej tak, jak ktoś, kto bujał w obłokach i nagle
https://ohme.pl/lifestyle/kazda-postac-z-kubusia-puchatka-reprezentuje-chorobe-psychiczna-czy-wiesz-kto-jest-kim/
@BarkaMleczna: Lepiej nie pytać?
A tak poza tym, to jest lepiej niż było ostatnio, not great, not terrible
@BarkaMleczna Trochę się nie lubię za to ale dokładnie tak mam, nawet się koledze z pracy żaliłem wczoraj. Nie chcę każdej wolnej chwili spędzać z kimś. Wolałbym w zasadzie większość spędzać z nikim :d A każdy się
Mój ulubiomy cytat Kłapouchego:
"Oni zamiast Mózgów mają tylko szary puch, który przez pomyłkę został wdmuchnięty w ich głowy. Oni po prostu nie myślą." ( ͡º ͜ʖ͡º)
"Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to?"
Mega #feels, bo koniec koncow i tak nikomu nie zalezy (╯︵╰,)
źródło: comment_1619083832OU0vuYlfHQkIqDGCXTcpqP.jpg
Pobierz