Aktywne Wpisy

mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +12

Komentarz usunięty przez moderatora
xD, zrobiłem to tylko po to, żeby cię #!$%@?ć, bo irytuje mnie twoje odwracanie kota ogonem.
No dobrze, może "zachód", to była lekka przesada. Powinienem był się ograniczyć do samego Nike,
Komentarz usunięty przez moderatora
@Amiioy: Sami chudzi.
@Amiioy: Sami chudzi.
Wpisz "duże rozmiary" w sklepie Nike. Wyskoczy Ci tylko damska odzież. ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Co ale co to ma do tego, że Nike (omówmy się, że nie już firmy z
@Amiioy: dlaczego więc na stronie Nike widzimy zdjęcia grubych kobiet, ale już grubych mężczyzn nie?
Bo cały czas o to chodzi, a Ty kluczysz wokół tematu pisząc kompletnie nie na temat. Interesuje mnie tylko odpowiedź na powyższe pytanie (i owo pytanie wskazuje na to, dlaczego ktoś się burzy o podwójne standardy).
O karwa ( ͡º ͜ʖ͡º) #heheszki #humorobrazkowy
Odpowiedź Flypho na ten post to:
Znajdź mi coś takiego na dziale męskim. Bycie grubym na zachodzie jest w porzadku, ale tylko jeśli jesteś kobietą. Fajne mają #!$%@? podwójne standardy xD. A potem w internecie dupsko ludziom pęka, bo Gymshark na dzień dobry mówi takim osobom, że nie
Ok, rozumiem.
@MrGalosh: Bo według badań marketingowych inwestowanie w reklamy ciuchów dla kobiet przyniosą więcej zysków niż reklamy ciuchów dla mężczyzn. Simple as that.
@MrGalosh: Jakbyś przeczytał dalsze komentarze dokładniej po pierwszym nawiązaniu do zdjęć napisałam:
Komentarz usunięty przez autora