Wpis z mikrobloga

Uuu już wchodzi frustracja i zaznaczanie płci jako ważny element rozmowy mimo tego że to gówno ma do rzeczy XDDDDDDDDD

xD, zrobiłem to tylko po to, żeby cię #!$%@?ć, bo irytuje mnie twoje odwracanie kota ogonem.

- No kurde nie bo Ci pokazałam dwa przykłady firm z zachodu która ma rzeczy dla grubszych mężczyzn i grubszych kobiet.

No dobrze, może "zachód", to była lekka przesada. Powinienem był się ograniczyć do samego Nike,
@Flypho: > Może to byłaby prawda, gdyby nie zajebiście wielka internetowa kampania przeciwko Gymsharkowi za to, że takich ludzi w swoim marketingu pomija. Samego Gymsharka reklamują też w większości ludzie biali. Ból dupy o to jest tak przeogromny, że ludzie jawnie atakują tę markę we wszystkich social mediach ¯_(ツ)_/¯ . Dlatego nie kupuję tego argumentu.

Co ale co to ma do tego, że Nike (omówmy się, że nie już firmy z
Ja na serio nie widzę tutaj żadnych podwójnych standardów tylko czysty biznes XD

@Amiioy: dlaczego więc na stronie Nike widzimy zdjęcia grubych kobiet, ale już grubych mężczyzn nie?

Bo cały czas o to chodzi, a Ty kluczysz wokół tematu pisząc kompletnie nie na temat. Interesuje mnie tylko odpowiedź na powyższe pytanie (i owo pytanie wskazuje na to, dlaczego ktoś się burzy o podwójne standardy).
@MrGalosh: Post to zdjęcie grubej kobiety w ciuchach Nike z komentarzem:
O karwa ( ͡º ͜ʖ͡º) #heheszki #humorobrazkowy

Odpowiedź Flypho na ten post to:
Znajdź mi coś takiego na dziale męskim. Bycie grubym na zachodzie jest w porzadku, ale tylko jeśli jesteś kobietą. Fajne mają #!$%@? podwójne standardy xD. A potem w internecie dupsko ludziom pęka, bo Gymshark na dzień dobry mówi takim osobom, że nie
dlaczego więc na stronie Nike widzimy zdjęcia grubych kobiet, ale już grubych mężczyzn nie?

@MrGalosh: Bo według badań marketingowych inwestowanie w reklamy ciuchów dla kobiet przyniosą więcej zysków niż reklamy ciuchów dla mężczyzn. Simple as that.

@Amiioy: czyli wszystkie Twoje wiadomości wynikają z tego, że nie potrafisz interpretować komentarzy pisanych przez innych?

@MrGalosh: Jakbyś przeczytał dalsze komentarze dokładniej po pierwszym nawiązaniu do zdjęć napisałam:

Według Twojej logiki używanie modeli
@Flypho: co ty gadasz, byłem rozmiarów małego dostawczaka i mieszkałem UK. Bez problemu można tam znaleźć sklepy zarówno małe jak i sieciówki w stylu Big&Tall lub Raging Bull gdzie "kawał chłopa" może się dobrze ubrać. W polsce mam wrażenie że takie rozmiary są tylko na straganach. Na szczęście od tamtego czasu zmieniłem pracę, wziąłem kredyt i zacząłem biegać i jestem normalnej wielkości.