Aktywne Wpisy

ZygmuntJedyny +329
źródło: temp_file1443075040429848302
Pobierz
Kociaraa +30
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata

źródło: comment_1618811286tUOUtDK47jCUxqp12IkmLq.jpg
Pobierz@fishery: Plandeki.
źródło: comment_1618817708xApCTXBJrldvS1p0nwVsWp.jpg
Pobierz@StarySer:
To możesz poszukać przecież - zakładka mężczyźni, bluzy z kapturem i bluzy dresowe na stronie nike.com. Daj znać, jak coś znajdziesz.
@MZ23: Beka zupełnie nieuzasadniona. Otyli ludzie powinni w trosce o zdrowie gubić nadmiarowe kilogramy i nie ma nic dziwnego w tym, że też chcieliby mieć odpowiedni strój do ćwiczeń. Nie ma też nic dziwnego w tym, że "duże rozmiary" pokazywane są na dużych modelkach.
Jedyna ciekawostka w temacie to to, że na stronie Nike we wspomnianej przez Ciebie kategorii
Komentarz usunięty przez autora
@Flypho: https://www.adidas.co.uk/men-plus_size 2 minuty szukania
Nie ta firma nawet lel. Przypominam, że screen pochodzi ze strony firmy Nike. N-I-K-E xD. Próbujcie, za którymś razem się uda.
Ale ok, chcesz Nike to masz:
https://www.nike.com/gb/w/mens-big-and-tall-clothing-6ymx6zau499znik1
@Amiioy:
I gdzie tam jest jakiś gruby mężczyzna? Daj mi screena po prostu, nie utrudniajmy tego, bo może inaczej rozumiemy słowo gruby.
@Amiioy:
Skup się, bo zaraz zrobię ten słynny mansplaining i się zesrasz xD. Rozmowa jest o tym, że firma Nike promuje swoje ubrania zdjęciami grubych kobiet. Tymczasem w dziale męskim nie ma zdjęć grubych modeli. Prościej nie mogę.
@StarySer:
To już zostawiam każdemu do własnej oceny. Ja napisałem tylko jak jest i co o tym myślę.
@Magadanka: przecież wiadomo czego chcą wykopki: pośmiać się z innych, lecząc swoje kompleksy.
A jakby wstawić poniższe zdjęcie, z podpisem, że to czapka idealna na randkę dla przegrywów, z krzywymi, pryszczatymi mordami, to by im matka nie nadążyła gotować bigosu XD
źródło: comment_16188198705cUQ0ieCJneDlQPqQBF9Y5.jpg
PobierzStawiasz teze, że UWAGA TU CYTAT CAŁEGO TWOJEGO KOMENTARZA