@Jarem12: fabularnie było ok. Brak prowadzenia jak najbardziej na plus. Trochę przegieli z realizmem. Walka też średnio im wyszła. Doszedłem za połowę fabuły i przestałem grać. Gra czeka na dysku. Może kiedyś przypomnę sobie
@gwidon997: @Jarem12 : Takich gier mało wychodzi, bo zazwyczaj maja próg wejścia większy od schodów smoleńskich. Dla graczy starszej daty w tym przypadku problemem nie jest właśnie ten prog wejścia, a to, że zazwyczaj maja już prace/rodzine/obowiązki i na gry poświęcają mniej czasu niż kiedyś, wiec dajmy na to, mając dwie godziny dziennie wygospodarowana na granie raczej wolą je wykorzystać na faktyczne granie niż uczenie się mechanik, działania setek
@arkan997: Świetnie grało się w Fallouty z minimalną inteligencją. Trochę irytująco bo praktycznie nie ma się zbyt dużo w skille ale nadrabiasz to dialogami XD
@Hrabia_Horeszko: sama efektowna nawalanka jednak ewidentnie nie wystarcza graczom, którzy mają pewnie oczekiwania co do jakości fabuły/dialogów. Najlepszym przykładem tego jest Anthem, który na miesiąc po premierze był sprzedawany za jednego dolara w amerykańskim odpowiedniku Biedronki ( ͡°͜ʖ͡°)
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
źródło: comment_1618636128rHAJWIIGfDt5YXYrUGXaDK.jpg
Pobierz@paczelok: Nie, nie da się.
@arkan997: ( ͡º ͜ʖ͡º) No wal, rozsmaruj jego jeszcze ciepły mózg o ścianę więzienia. Mój ty sadystyczny mirku. (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
@gwidon997: Trudno aby zrobić grę z datą z przed 20 lat (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Dlatego jest mało gier, które nie prowadzą za rączkę. Bo większa część graczy tego nie chce.