Wpis z mikrobloga

@alkoholik000: Polymarket mógłby oferować zakłady na takie roszczeniowe polki: czy znajdą kukolda, jeśli tak, to ile wytrzymają do rozwodu, czy urodzą dziecko po 40-tce, czy będzie miało wodogłowie itp.
  • Odpowiedz
  • 1
@alkoholik000: Takie baby zawsze były w populacji. Plus jest taki, że na socialach same dosyć dobrze się ujawniają ze swoimi toksycznymi tendencjami, więc to jest sytuacja wygrana. Gorsze takie co ukrywają, że są zaburzone.
  • Odpowiedz
  • 7
@alkoholik000: W takim wieku, to jakby janusz handlarz sprzedawał Passata B6 tego awaryjnego, z przebiegiem 850kkm i 6 właścicielach, a do tego wymagał płatności kartą i jazdy testowej autem zainteresowanego, żęby zobaczył czy może mu sprzedać xD
  • Odpowiedz
@alkoholik000: Mnie najbardziej jednak ciekawi ta ostatnia kreska - mam dążyć do perfekcjonizmu w każdej sferze, nawet mi nieco obojętnej, gdzie np. kupię coś byle było bez analizy i wydatku ogromnych pieniędzy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poza tym lista wymagań, wiek, a w kluczowym aspekcie Czego szuka - 'Jeszcze nie wiem', piękne.
  • Odpowiedz
@The_Czop_Show: @jednorazowka @Y3ll0w69 @ptt_ @Foxbat 678 @not_me @Esceha_Kurogirg @r5678 @Foxbat @Kawa_z_cynamonem @tellet @Pharos @baal80 @Derpinardus @krytyk__wartosciujacy @The_Czop_Show @ordynarny_cham @brazowooka_eM @alkoholik000

To jest problem znacznie większy niż sam auta wydaje. Takie kobiety są zdesperowane, a kto jest jeszcze zdesperowany?
Różnej maści przybysze z krain, gdzie siebie IQ jest znacznie
Howsitgoing - @TheCzopShow: @jednorazowka @Y3ll0w69 @ptt @Foxbat 678 @notme @EscehaKu...

źródło: 1000015422

Pobierz
  • Odpowiedz