@alkoholik000: Polymarket mógłby oferować zakłady na takie roszczeniowe polki: czy znajdą kukolda, jeśli tak, to ile wytrzymają do rozwodu, czy urodzą dziecko po 40-tce, czy będzie miało wodogłowie itp.
@alkoholik000: Takie baby zawsze były w populacji. Plus jest taki, że na socialach same dosyć dobrze się ujawniają ze swoimi toksycznymi tendencjami, więc to jest sytuacja wygrana. Gorsze takie co ukrywają, że są zaburzone.
@alkoholik000: W takim wieku, to jakby janusz handlarz sprzedawał Passata B6 tego awaryjnego, z przebiegiem 850kkm i 6 właścicielach, a do tego wymagał płatności kartą i jazdy testowej autem zainteresowanego, żęby zobaczył czy może mu sprzedać xD
@alkoholik000: Mnie najbardziej jednak ciekawi ta ostatnia kreska - mam dążyć do perfekcjonizmu w każdej sferze, nawet mi nieco obojętnej, gdzie np. kupię coś byle było bez analizy i wydatku ogromnych pieniędzy? ( ͡°͜ʖ͡°)
Poza tym lista wymagań, wiek, a w kluczowym aspekcie Czego szuka - 'Jeszcze nie wiem', piękne.
To jest problem znacznie większy niż sam auta wydaje. Takie kobiety są zdesperowane, a kto jest jeszcze zdesperowany? Różnej maści przybysze z krain, gdzie siebie IQ jest znacznie
źródło: 1000083595
PobierzPoza tym lista wymagań, wiek, a w kluczowym aspekcie Czego szuka - 'Jeszcze nie wiem', piękne.
To jest problem znacznie większy niż sam auta wydaje. Takie kobiety są zdesperowane, a kto jest jeszcze zdesperowany?
Różnej maści przybysze z krain, gdzie siebie IQ jest znacznie
źródło: 1000015422
Pobierz