Wpis z mikrobloga

@zdalny_robol: Bycie ciekawym to nie tylko skoki na spadochronie i zwiedzanie świata. Można pracować na magazynie do tego mieć jakieś hobby i coś mieć w głowie by moc o czymś porozmawiać. Powinno wystarczyć. No chyba ze jest się trollem z mordy to wtedy będzie nudny nie ważne co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fr0g6ster: oj nie zgodzę się. Sam teraz przez aurę pogodową i sytuację z pandemią, rozjazdy znajomych po różnych miastach i krajach mam odczucie, że moje życie sprowadziło się do pracy - dom - pracy - dom. I w obcym towarzystwie też o swoich pasjach nie za bardzo mogę porozmawiać, bo nie ogarniają w ogóle tematu. (nie tyczy się to tematów neutralnych, z tym nie ma żadnego problemu)
  • Odpowiedz
@Lukasy: @Stitch: No to w takim razie ludzie z którymi rozmawiacie są nudni, skoro chcą rozmawiać tylko na swoje tematy. A co do praca dom to spoko tez siedzę w klubie od dłuższego czasu. Nawet gdy spotykam się ze znajomymi już nie mam tego zapału co przed pandemia. Trochę usiadłem na tyłku za bardzo ;)
  • Odpowiedz
Powinno wystarczyć. No chyba ze jest się trollem z mordy to wtedy będzie nudny nie ważne co

@Fr0g6ster: nie zesraj się. Wtedy po prostu nie pójdzie się z nim do łóżka, ale o pasjach bez problemu się porozmawia.
  • Odpowiedz
@Barto_: To jest klasyka. Każdy pisze jakie to ma pasje, że to nie jest trudne opowiedzieć coś ciekawego, a jak nic ciekawego się nie robi, to można coś pościemniać. Zadasz potem takiemu typowi pytanie żeby coś opowiedział i nagle cisza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Barto_ helikoptery rc (niestety jeszcze amatorsko mocno, ale jara mnie bardzo :) ), jazda konna, analiza parametrów i tune map samochodych, motogp, elektronika przemysłowa. pierwsze moje z brzegu. Na wykopie o tym pogadan, wśród moich znajomych tez. Wśród znajomych obcych ciezej. Oczywiście ja się nie użalam jak to próbuje @Lorneta_z_meduza sugerować, bo nie mam problemu rozmawiać z ludźmi. Jedyne co mówię, to że niektóre hobby bywają nieinteresujące dla innych ergo
  • Odpowiedz