Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Karling: przykro mi czasem, że niektórzy mają rodziców kretynow. Moi rodzice są mega wierzący i jakbym był uczulony na jajko to raczej nie kazali by mi jest bo święcone xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Karling: ja jestem uczulony na ryby. W Wigilię mam generalnie p--------e, ale tu muszę ją rodzinę prosić żeby sobie normalnie zjedli, a nie usuwali ryb w 100% z menu, bo mi leki mogą to stłumić, i nie warto psuć reszcie wieczoru.
  • Odpowiedz
jesteś antykatol a i tak bierzesz w tym udział? Po ch*j ja się pytam? Hipokryto ty.

@mateusz-zahorski:

katole: hehe ateiści hipokryci, obchodzą święta
także katole: no weź nie rób mamie/babci przykrości, nic ci się nie stanie jak przyjdziesz na Wigilie/nie będziesz jadł mięsa w piątek/pójdziesz ze święconką
  • Odpowiedz
Może czas przestać owijać w bawełnę i powiedzieć matce co się myśli tak jak zrobił to na portalu ze śmiesznymi obrazkami

@asdfghjkl: Zawsze się zastanawiam czy takie zjeby jak ty trollują czy faktycznie są upośledzeni... To chyba oczywiste że mówił w prost ale nie poskutkowało i dlatego pisze o tym na wypoku?
  • Odpowiedz
K--w@. Według matki lepiej, żebym zdychał kilka dni ale zjadł jajko bo szaman pokropił wodą z kranu i trzeba bo święta.

@Karling: wy wykopki macie coraz częściej problemy niczym gimbaza, MAME NIE ZJEM, ZJEDZ SYNEG ZJEDZ

XD
zatrważa jedynie ilość plusów
  • Odpowiedz
  • 6
@mateusz-zahorski: hipokryci to katolicy, zajmując swoim gównem fajne pogańskie tradycje. Kiedyś jadło się jajka jako symbol płodności. Nie widzę, więc problemu, że on bierze udział w tym święcie i robi je po swojemu. Ja robię tak samo. Tradycyjnie by spotkać się z rodziną, ale w dupie mam Jezuska i inne p---------e.
  • Odpowiedz