Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ostatnio jej tłumaczyłem, że na jej 13 emeryture to ona dopłaca więcej w podatkach niż jej otrzymuje a ta mi powiedziała, że przecież ona nie placi podatku za jedzenie xDD.

@Karling: pokaż jej pierwszy lepszy paragon za zakupy. Są na nich ładnie rozpisane trzy stawki vatu.
  • Odpowiedz
@Karling: Współczuję, przerąbane z takimi rodzicami. Moja koleżanka ma zdiagnozowaną celiakię, a rodzina wciąż próbuje jej wciskać "tylko kawałeczek chlebka" mimo, że przed diagnozą ważyła 38 kg i była w tragicznym stanie.
  • Odpowiedz
@Karling: Ja mam celiakię i nawet nie wiesz, ile razy na urodzinach ktoś mnie próbował zmuszać do jedzenia tortu... Nie mówiąc już o weselach, gdzie masz rosół z makaronem na wejściu i zawsze muszę prosić o czysty talerz bez makaronu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@adibor: co za debilny post, nie wiedziałem że ludzie stanowią jeden byt i mają identyczne opinie, do tej pory myślałem, że każdy człowiek wyraża swoje prywatne opinie, a tu się okazuje że "katole" to jednoraka i jednomyslaca osoba
  • Odpowiedz
@Karling: Tak, to jest zastanawiające że niektórzy starsi ludzie nie potrafią zrozumieć tak prostych rzeczy. Nie wystarczy że raz się powie, dwa razy się powie, dokładnie i szczegółowo wytłumaczy. Wszystko zapisuje się im jak w pamięci krótkotrwałej, następnym razem zachowują się jakby nigdy o tym nie słyszeli.

To nie jest problem katolicyzmu, niektórzy starsi tak po prostu mają że nie rozumieją czegoś takiego jak dieta czy niespożywanie niektórych produktów. Zastanawia
  • Odpowiedz