Aktywne Wpisy

zazdrosny +5
siedzę w szatni, krzyczę, płaczę i n---------m pięściami o szafkę roboczą

A może by tak kupić koc obciążeniowy
źródło: temp_file2732800430455476356
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file2732800430455476356
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dlaczego tak jest, że jak widzę obrazek to jestem na 100% przekonany, że to Łódź. Dzisiaj trafiłem na ten gdzieś na facebookowej grupie i mówię: Oooo... wygląda jak Wojska Polskiego w Łodzi. Patrzę opis... Rzgowska w Łodzi XD
Czemu to miasto jest tak szare i smutne, opiździałe i depresyjne?
źródło: comment_1617254389aty4vML96WhKNEJMrNT2gA.jpg
Pobierz@6th_Sense: chodniki rozwalone bo #elzera parkują.
@czlapka: tak jest na Nadodrzu - zgadzam się, teraz są remonty dopiero. Ale to jedna dzielnica, a Wrocław nadal jest miastem mocno turystycznym. W Krakowie też byś coś takiego znalazł, ale co
https://mapa.lodz.pl/portal/apps/webappviewer/index.html?id=52ed1f9135d54eecb7fbb7b650ba1a83
(wszystko co na zielono)
I jasne, może miasto robić dofinansowania, ale jak właściciel nie będzie chciał (czy nie miał żadnych środków własnych) to siłą się niewiele zrobi. Poza tym skala zaniedbań jest tak duża, że żadne miasto w Polsce by tego finansowo nie udźwignęło samo. Miały być ogromne środki z budżetu państwa i UE
@nadmuchane_jaja: To pewnie przez łódkę widoczną na tramwaju, albo tablice rejestracyjną samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: To pomyśl, że Kropiwnicki we wcześniejszej perspektywie, kiedy miasta też fajnie się rozwijały, brał z UE niezbyt wiele. Nawet patrząc
@czlapka: Ale ostatni konkurs pokazuje, że chce 10x więcej właścicieli niż jest środków - a z tego co kojarzę to wcale nie były tam grane jakieś ogromne sumy, chyba całość rozdanej kasy zamknęła się w 3 milionach. Czy nie warto by rocznie wydać 30 i po 5
Zresztą zwykle elewacja od ulicy powinna się zamknąć w pół miliona, gdyby miasto dawało 100 tysięcy na adres to za raptem milion mamy 10 kamienic.
@sredni_szu: Nie trafia do mnie argument, że dany prezydent X jest zajebisty bo jest lepszy niż Y który był słaby. Ja, jestem lepszym koszykarzem niż pewnie większość facetów w moim wieku co nie czyni mnie automatycznie bardzo dobrym
@lucaseq: Katowice są brzydsze, Szczecin też nie powala. Ratuje go tylko Odra.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Nie mówię, że HZ jest super prezydentem (i nawet na nią nie głosowałem w ostatnich wyborach - chociaż w 2. turze zapewne bym zagłosował), ale uważam że nie można mówić że jest prezydentem bardzo złym. Chociaż podobnie jak koledzy wyżej, uważam że z każdą kadencją jest coraz gorzej i przydałoby
@sredni_szu: Ale ja nie mówię. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem moje posty do których się odnosisz.