Aktywne Wpisy

cypisek84 +225
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
PobierzAle mnie wkur wiają ci trenerzy personalni co przychodzą z klientami o 6-8 rano i gadają do nich cały czas na pełen regulator. Jak ide na trening z samego rana to chcę mieć ciszę, a nie tych lamusów co robią harmider. Niech przynajmniej mówią ciszej, ale nie kurva, będą mówić tak głośno jakby była 16 czy 17.
#silownia #trenerpersonalny #fitness
#silownia #trenerpersonalny #fitness

źródło: comment_1616676395bwLrZaH2CoacHcBAZlWpmp.jpg
Pobierz@Mr_kolek: ile ludzi, tyle podejść do tego tematu.
Pójście do sklepu i pooglądanie oraz pomacanie przed kupnem tych wszystkich zestawów też jest spoko, ale niestety jest to rozwiązanie bolesne dla kieszeni, bo ceny setów w sklepie są dużo wyższe niż w sklepach online :/
@boukalikrates: ALE JAK TO WYJŚĆ Z PIWNICY?
no ale jaki w tym sens? Stracisz czas i kasę na dojazd, a przy okazji (zakładając, że wierzysz w covid) zwiększasz szansę za zachorowanie? Pudełka możesz pooglądać online na ekranie swojego TV/monitora (i to w wysokiej rozdzielczości).
Najlepszy moment był, gdy czekałem na pociąg i obok mnie przeszła rodzinka: tata + 2 smyków jakoś w wieku 5-6 lat. Młodzi
@Fenol: który dokładnie fragment tego co napisałem jest brednią? Że w necie taniej kupić można, czy zaoszczędzić czas na dojeździe i macaniu klocków w sklepie? I od razu zapytam: ile dałeś za tego mustanga w sklepie stacjonarnym?
A za mustanga dałem
@Fenol: a no ok ;) Ogólnie się z tobą zgadzam z tym robieniem zakupów, spojrzeniami innych osób itd. Ale niestety tutaj masz 2 przeciwstawne troche aspekty: decydując się na ten inny poziom zakupów (w sklepie stacjonarnym, oglądanie i macanie pudełek, kupno, fajna torba, powrót do domu z zakupami, wzrok innych osób itd) wydajesz więcej kasy. Możesz ją zaoszczędzić, ale
No co o dziwo na serwisach de czy eng, też strona do konta VIP nie bangla, nie wiem ocb
@Fenol: wyczyść ciasteczka. Też jakiś czas temu miałem ten problem. Zmieniali stronę kilka razy od początku roku i możliwe, że jakieś stare cookie'sy coś psują ;)
Dodatkowo miałem jakiś problem ze składaniem zamówień u nich przez stronę - rozwiązaniem była zgoda na wszystkie ciastka - te marketingowe też. Bez tego wywalało
@damw: ja wole tak trenować swoją pewność siebie. Kiedyś jakiś gruby metalowy kuc, który pracował w sklepie lego, a w którym kupowałem sobie klocki życzył mi dobrej zabawy, a ja sie roześmiałem i skłamałem, że to nie dla mnie...
@CudMalina: przecież on nie był dla ciebie, tylko dla taty. Potem musiał dokupić domek (bo córka nie była szczęśliwa z prezentu), mama pewnie nie protestowała (bo chciała na pewno żebyś się cieszyła) a statek został dla taty ;)
Komentarz usunięty przez autora