Aktywne Wpisy

Aowe +122
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie

![Nawet 500 zł za dobę parkingu w Zakopanem. Polskie hotele odleciały z cenami [*]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a2890813dac9b856c23c79a48f783f8f42016e740e5ea16640a6c474d0694747,q80.jpg)

#koronawirus #zalesie #lekarz
źródło: comment_1616460442rZbzmd4gucyTI0iAkmgMs4.jpg
PobierzDruga sprawa jest taka, ze lekarz zawsze bedzie mial zaburzony swiatopoglad (jak w kazdym zawodzie) i dla niego centrum zycia bedzie szpital i chorzy. Dla policjanta beda to natomiast przestepcy, areszt i sad - nikt jednak nie pyta sie policjantow jakby widzieli organizacje spoleczenstwa, tak samo nikt nie powinien pytac sie lekarzy. Maja prawo
ON, jeden anonimowy wykopek, przekonał ją do podjęcia decyzji, coś czego nie mógł zrobić jej mąż xD
źródło: comment_1616501338IdxVRmtO1mqB2JXEk2pI7Q.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@xTortox Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nic takiego nie napisałem.
@Maruczak: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1616502629h70oNxDJFpZgWBFxbUq5Re.jpg
Pobierz