Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +380
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz
Krzewiciel_prawdy +127
Jaka jest realna wartość wszystkiego? ¯\(ツ)/¯
#ekonomia #kiciochpyta #finanse #gospodarka #gielda #prawosturgeona #pareto
#ekonomia #kiciochpyta #finanse #gospodarka #gielda #prawosturgeona #pareto
źródło: 150cd220d57550b1bbab4251b0c1065e7e371f60c146bf4afca5539f4338ae36
Pobierz

Wołam: @Dibhala @KapiBara1337 @sprawek @Caishen @Niemam0chotynaNic @krzysiek1656 @Iberia @mestat @Stettiner22 @trablach @MaxWalonkoo @m2268 @Maluszex @Nxtp @Stettiner22 @friday @AtanazyBazakbal @Porut @Bumelante @krzyu @czajnik_wow @ElPerdedor
Dzisiaj Salsa. Znowu te same osoby, mniej dziewczyn. Instruktor i ukrainka byli pod wrażeniem, oboje się mnie pytali co już wcześniej tańczyłem, nie wierzyli że nic ( ͡° ͜ʖ ͡°). Kolejne konkretne pochwały, na laurach nie poprzestanę (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#wroclaw #taniec #naukatanca #dance
jest w ogóle tak że wszystkie pary są damsko-męskie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie mówił, że lipa jest bo zwykle to facetów brakuje a dziewczyn zawsze był nadmiar