Wpis z mikrobloga

@niezdiagnozowany: moim zdaniem bezpieczniej u nich niz u wszystkich małych graczy. Tylko topowi sprzedawcy paliw w Polsce mają systemy (i to od niedawna) kontrolujące na każdym kroku obieg paliwa u swoich franczyzobiorcow. Na stacji typu 'Moya' raczej bym nie oczekiwał, że ktos patrzy na ręce właścicielowi stacji :)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Grubogruby:

Na stacji typu 'Moya' raczej bym nie oczekiwał, że ktos patrzy na ręce właścicielowi stacji :)

Przecież Moya to duży gracz z systemem monitoringu jakości paliwa, więc nie wiem o czym piszesz XD
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: Praktycznie wszystkie stacje benzynowe w Polsce używają paliw wyprodukowanych w Gdańsku lub Płocku ;) (wyjątkiem są stacje zagranicznych koncernów zlokalizowane blisko granic, lecz jest to margines)
  • Odpowiedz
  • 0
Odkąd miałem problemy na lpg po zatankowaniu na stacji auchan, nie tankuje tam więcej. Więc nie byłbym pewien czy na przykład lpg też biorą stamtąd.
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: może to i lotos/orlen, ale latając na 98 z olrenu/lotosu nigdy nie miałem problemów z samochodem, a po zatankowaniu na auchan odrazu pojawiło się spalanie stukowe (modyfikowany silnik). Dlatego jak ktoś pisze, że w auchan jest to samo co lotos/orlen to śmiać mi się chce.
  • Odpowiedz
@Szekele_Mekele: Coobcio Garage, Kivi Racing Factory - robią fury po 400-500km, wszystko lata na 98 z Auchana i działa. Za dużo zmiennych by wrzucać wszystko do jednego wora i mówić że paliwo z Auchana jest bee.
  • Odpowiedz