Aktywne Wpisy
Lewusx +50
mickpl +270
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Najsmutniejszym zauważałnym trendem ostatnio na wykopie jest to jak mizogonia wzięła górę nad solidarnością w obliczu zagrożenia pisowskim zamordyzmem. Zamiast zjednoczyć się przeciwko autorytaryzmowi i katolickemu fundamentalizmowi, który ma szansę raz na zawsze wyeliminować ten kraj z pościgu za europejskim poziomem życia, wielu facetów chętnie jeszcze dosra czy to strajkowi kobiet, czy to środowiskom antyrządowym żeby uprzykrzyć życie tym mitycznym #p0lka.
To jest mega smutne jak wielu ludzi tutaj chce równać w dół i pociągać na dno miliony współobywateli jedynie w imię swoich własnych frustracji.
Aborcja prawna dla mężczyzn przed urodzeniem dziecka jest jak najbardziej słuszna, ale dopiero po pełnym dostępie do aborcji. Nie można przejść do punktu c czy d bez a.
Głosicie postulaty, które nie są
Gdyby w Polsce istniała edukacja seksualna, to większość społeczeństwa byłaby za pełnym dostępem do aborcji, podobnie jak, przypominam, CAŁY CYWILIZOWANY świat.
No np taki @zielonzielon
@CzarnyOwiec: wymysły płatnych trolli na wykopie
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakby była edukacja to wszystko zawsze można. ¯\_(ツ)_/¯
Z mojej strony nie będzie nigdy poparcia dla aborcji na życzenie, bez jednoczesnej aborcji prawnej dla mężczyzn, bo nierealne jest żeby mężczyznom potem się udało wywalczyć prawo dla siebie w tym matriarchalnym społeczeństwie.
@Daleki_Jones: pracowałem w Hiszpanii półtora roku i daleko wyprzedza ona Polskę pod względem jakości życia, nawet jeśli ludzie tam są tak samo ograniczeni umysłowo
Zielon:
Równa w dół? Tak
Sfrustrowany? Tak
Gnuśny?
Zrównywanie PiSu z którąkolwiek z wymienionych opcji świadczy o wyjątkowych bramach intelektualnych. Tak złej opcji, poza konfederacją, nie ma na polskiej scenie politycznej.
@zielonzielon: bo to troll, albo ultra dzban, ciężko odróżnić
Może niech kobiety przestaną dosrywac facetom to byłoby inaczej ¯_(ツ)_/¯
@Lucider5: masz c-----ą partnerkę czy tam matkę?
@Kleki_Petra: Zdecydowanie większe braki intelektualne masz ty i to w najprostszej czynności jaką jest czytanie ze zrozumieniem.