Aktywne Wpisy

kamil525 +53
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

wfyokyga +51
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz

#koronawirus
źródło: comment_16159655540E4XpEnHvjtMTYZyumHNVF.jpg
PobierzTen co mu napluł w twarz to powinien dobrze beknac za to.
Dla mnie jeden drugiego warci, tylko takie spory to powinni rozwiązywać na boisku szkolnym albo na trawniku przed blokiem :).
Ciekaw czy ten agresywny debil, co to zapomniał że nie jest na wykopie, ma świadomość że gdyby to nie leciało "na lajwie", to leżałby już na głowie po paru szybkich od sebków-dziennikarzy? Kurła śmiałem się z brain foga, a tu się okazuje że COVID faktycznie rzuca się na mózg i likwiduje instynkt samozachowawczy.
W ogóle symptomatyczne:
- normalni ludzie: chcą żyć
- covidianie: rzucają się z łapami, nogami, kijkiem do nordic walking, za chwilę będą
Kolega, zgaduję, covidianin?
Płacę stówkę za każde takie znalezione! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze jak :) Prawie tak bardzo jak to, że w 2021 ktoś daje w emotkach "noski" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1615968319FVD6xkDGaW0imtbCnG0UYq.jpg
Pobierzźródło: comment_1615969439lZc4gcbDirsCYWOVTLN7H5.jpg
PobierzOBDŻEKSZYN! Nie pokonamy covidowego zidiocenia jeśli każdy rozumny człowiek będzie sobie robił urlopy od tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)