Wpis z mikrobloga

@Turbonekro: Bardziej mi chodzi o zachowanie tego człowieka, który podszedł i na nich napluł. Bo to normalne przecież takie ( ͡° ͜ʖ ͡°) A czym według ciebie jest teraz dziennikarstwo? Pokazywaniem manipulacji, straszeniem ludzi i robienie materiałów do odgórnie ustalonej narracji?
  • Odpowiedz
@CrystalCastle: Masz zupełna rację, ale weź pod uwagę, że teraz zawód dziennikarz nie brzmi dumnie w kontekście tego wszystkiego :).
Ten co mu napluł w twarz to powinien dobrze beknac za to.
Dla mnie jeden drugiego warci, tylko takie spory to powinni rozwiązywać na boisku szkolnym albo na trawniku przed blokiem :).
  • Odpowiedz

Ciekaw czy ten agresywny debil, co to zapomniał że nie jest na wykopie, ma świadomość że gdyby to nie leciało "na lajwie", to leżałby już na głowie po paru szybkich od sebków-dziennikarzy? Kurła śmiałem się z brain foga, a tu się okazuje że COVID faktycznie rzuca się na mózg i likwiduje instynkt samozachowawczy.

W ogóle symptomatyczne:
- normalni ludzie: chcą żyć
- covidianie: rzucają się z łapami, nogami, kijkiem do nordic walking, za chwilę będą
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Dutch: "Istnieje chociaż jedno nagranie "szura", który rzuca się z łapami, bo ktoś założył maseczkę?"

Płacę stówkę za każde takie znalezione! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dutch: „Covidianin”? :-D Widzę, że jesteś w typie tych panów z nagrania. Czy Ciebie bawią te żarty typu „Punkt pobrań? Znaczy, że można się tu pobrać?” :-D Nie wciągaj mnie proszę w wasz świat, bo mam bekę z jednej jak i z drugiej strony :-D
  • Odpowiedz
@pawpawe:

Czy Ciebie bawią te żarty typu „Punkt pobrań? Znaczy, że można się tu pobrać?” :-D

Jeszcze jak :) Prawie tak bardzo jak to, że w 2021 ktoś daje w emotkach "noski" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krupier: Chyba się nie doczekamy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ostatnio też było nagranie starszej pani, która się rzuciła z kijkami na ludzi w lesie, bo nie mieli maseczek. Będzie takich ludzi niestety więcej
  • Odpowiedz
@Dutch: Przeciążony negatywnymi informacjami umysł moze w ten sposób właśnie szukac ujścia dla swoich emocji. Media tworzą i programują obecnie umysłowo niestabilnych ludzi
  • Odpowiedz
@Dutch: Wiesz ja tam nie biorę do siebie słów takich co nie potrafią analitycznie i z dystansem patrzeć na pewne rzeczy. Nie bój się, oni też kiedyś zauważą do czego to prowadzi. Teraz są w zbiorowej psychozie i nie mogą przetrawić pewnych faktów
  • Odpowiedz
@szyryfyry1:

Robię sobie przerwę od srowidu i tego tagu.

OBDŻEKSZYN! Nie pokonamy covidowego zidiocenia jeśli każdy rozumny człowiek będzie sobie robił urlopy od tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz