Wpis z mikrobloga

@CrystalCastle: Masz zupełna rację, ale weź pod uwagę, że teraz zawód dziennikarz nie brzmi dumnie w kontekście tego wszystkiego :).
Ten co mu napluł w twarz to powinien dobrze beknac za to.
Dla mnie jeden drugiego warci, tylko takie spory to powinni rozwiązywać na boisku szkolnym albo na trawniku przed blokiem :).

Ciekaw czy ten agresywny debil, co to zapomniał że nie jest na wykopie, ma świadomość że gdyby to nie leciało "na lajwie", to leżałby już na głowie po paru szybkich od sebków-dziennikarzy? Kurła śmiałem się z brain foga, a tu się okazuje że COVID faktycznie rzuca się na mózg i likwiduje instynkt samozachowawczy.

W ogóle symptomatyczne:
- normalni ludzie: chcą żyć
- covidianie: rzucają się z łapami, nogami, kijkiem do nordic walking,
@pawpawe:

Czy Ciebie bawią te żarty typu „Punkt pobrań? Znaczy, że można się tu pobrać?” :-D

Jeszcze jak :) Prawie tak bardzo jak to, że w 2021 ktoś daje w emotkach "noski" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dutch: Wiesz ja tam nie biorę do siebie słów takich co nie potrafią analitycznie i z dystansem patrzeć na pewne rzeczy. Nie bój się, oni też kiedyś zauważą do czego to prowadzi. Teraz są w zbiorowej psychozie i nie mogą przetrawić pewnych faktów
@Dutch: Robię sobie przerwę od srowidu i tego tagu. Przejrzałem tak pi razy drzwi ten filmik. #!$%@? dziad i Grażyna bez mózgów, tam już tylko hula propaganda telewizyjna, do tego chamy, prostaki, gbury, pluja #!$%@? a na test przyjechali? Czyli co sami wierzą w śmiertelnego wirusa, ale życzą śmierci innym i ich rodzinom bo przecież on taki zakazmy i tak szybko się roznosi?.. Ten łysy tam już od 10 minuty powinien