Aktywne Wpisy

mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────

jmuhha +8
Co byście tu zmienili

#koronawirus
Dla mnie abstrakcja, z moją aparycją nikt nigdy po za kilkoma pracownikami sklepowymi nie zwrócił mi uwagi, zawsze spuszczają wzrok gdy na nich patrzę. Także ten, dobra egzotyka.
I śmiechłem z "kościoła covidian" xD
Sebki w punkt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętamy. Biedka momentami przegina, co nie zmienia faktu że nikogo do tej pory nie kopał ani na nikogo nie pluł.
Przecież cała ta sytuacja, to jest taka abstrakcja.., ten blaszak, skafandry, kolejka samochodów..Gdzie my żyjemy? Dla mnie to w ogóle wygląda jak reportaż z życia jakiegoś egzotycznego plemienia pokazujący ich dziwne, niezrozumiałe rytuały i zachowania (Niektóre ekspedycje i próby nawiązywania kontaktu, kończyły się zresztą nie najlepiej - np z mieszkańcami Sentinelu Północnego ;). Różnica taka, że Sentinelczycy izolują się od świata, a Covidianie zamiast tego chcą go urządzać wszystkim- według zaimplementowanych