Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Dutch: bardzo omijam takie filmiki ale ten obejrzałem. Czekać na test i opluć kogoś kto jeszcze z kamerą chodzi to trzeba już być zacietrzewionym xD

Dla mnie abstrakcja, z moją aparycją nikt nigdy po za kilkoma pracownikami sklepowymi nie zwrócił mi uwagi, zawsze spuszczają wzrok gdy na nich patrzę. Także ten, dobra egzotyka.

I śmiechłem z "kościoła covidian" xD
@Joterini:

Pamiętacie tatusia pewnej dziewczyny w szkole który się darł żeby ściągali te maski?

Pamiętamy. Biedka momentami przegina, co nie zmienia faktu że nikogo do tej pory nie kopał ani na nikogo nie pluł.
@Dutch
Przecież cała ta sytuacja, to jest taka abstrakcja.., ten blaszak, skafandry, kolejka samochodów..Gdzie my żyjemy? Dla mnie to w ogóle wygląda jak reportaż z życia jakiegoś egzotycznego plemienia pokazujący ich dziwne, niezrozumiałe rytuały i zachowania (Niektóre ekspedycje i próby nawiązywania kontaktu, kończyły się zresztą nie najlepiej - np z mieszkańcami Sentinelu Północnego ;). Różnica taka, że Sentinelczycy izolują się od świata, a Covidianie zamiast tego chcą go urządzać wszystkim- według zaimplementowanych