Aktywne Wpisy

Moseva +27
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Powie mi ktoś jak to jest? Znajomi podpisali umowę na internet 400 gb pakiet danych, dzwoni do mnie mlody i mówi że dostali sms że pakiet wykorzystany. Korzystali tylko z komputera, laptopa, 3 telefonów i jednego netflixa na TV. Zużycie na komputerze z 30 dni to 120 gb, na laptopie 80 gb, no i zostaje 200 gb i co ze niby 3 telefony i netflix zużyły tyle danych? Na jakiej zasadzie jest to liczone wytłumaczy ktoś?
@pi73r: Tylko t-mobile dla firm ma nielimitowany i nie wiem czy oferta nadal jest aktualna. Wiem, że jakiś czas temu ją usunęli z oferty. Te nielimitowane internety z playa czy orange są ch*ja warte bo po wykorzystaniu X danych prędkość spada tak, że googla nie otworzysz. Ale z internetu można korzystać czyli internet jest nielimitowany ( ͡° ͜ʖ
źródło: comment_16157177601FyIMJhW4C9i0aEUFrv3Zl.jpg
Pobierz@dildo-vaggins:
źródło: comment_1615719860qbbtgRqsX1zJKjx9aiBYfj.jpg
Pobierz@pi73r: no to nie bądź debilem i pokaz mi ofertę na polskim rynku (MOBILNĄ!) bez limitu dla użytkownika prywatnego.