Aktywne Wpisy
retromirek +318
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

duzy_krotki +309

#keto #dieta
źródło: comment_1614957624iMTKaNABBRdBnGt6v2yXZz.jpg
Pobierzźródło: comment_16149579825tsNv9LGiUvYY87V0WX2A4.jpg
PobierzDieta wegańska jest ok, o ile osoba ją stosująca myśli racjonalnie, a nie tylko poddaje się ślepo ideologiom. Oczywiście parę rzeczy przyda się suplementować, ale nawet mięsożercom dobrze robi, jeśli biorą witaminę D (szczególnie mieszkając w naszej szerokości geograficznej) czy omega 3, jako że mało się
W porównaniu z tym, powiedz mi, ilu jest mięsożerców, którzy są niezdrowi, otyli, mają cukrzycę itp. Nie jedzą nic zdrowego typu
Rozumiem wegetarianizm, bo komuś
Niestety ciężko robić to na wiele lat albo życie. Nie ma co porównywać życia tak 2 lat a 20
@janeeyrie: ale brak mięsa, a weganizm to jeszcze nie to samo
Co takiego cudownego jest w świeżych warzywach czego nie ma gdzie indziej? Rozumiem kiszonki, rozumiem pomidory po obróbce cieplnej, ale nie widzę profitów z