Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +132
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Teuvo +11
tak się składa że najlepsze smaki monsterów to te cytrusowe czyli nitro, V46 w wersji z cukrem oraz bez, lemoniada, ruby red
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej

Grałem udając #rozowypasek, jak był raid to przez mikrofon gadała moja różowa żeby było wiarygodnie:
- nie moja kolej na loot z bossa? Nie ma problemu, jakiś spermiarz chętnie odda mi swoją kolejkę (jak facet powie, że mu item potrzebny to se może czekać xD)
- Mam coś grupowego do zrobienia, o co inni pytają od miesiąca i nie ma chętnych? Nie ma problemu, wystarczy napisać i już się logują na maina żeby zmarnować czas xD
- Potrzebny boost na alta? ależ proszę xD
- Brakuje mi itemu do craftingu... nie, już nie brakuje xD
- Sami do grup zapraszają, o nic nie trzeba się prosić, jak mam się spóźnić na coś to grzecznie czekają xD
Tyle lat grania i nie wiedziałem, że WOW ma ukryty tryb easy xD
#spermiarz #logikaniebieskichpaskow
@Ksionc-Tomasz wcale nie nowa. Ktoś ktoś taki jak ja chcę sobie po prostu popykać i robi to dla relaksu, nie dla poklasku, to normalna sprawa. Dołączam do party, tank pisze "let's go bois", nawet się nie odzywam, bo po co.