Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (kupowałem poniżej 10k) no to mogę mieć wymagania. Serio dziewczyny, reprezentujcie coś sobą bo to jest dramat. Potem się dziwicie, że faceci chcą od was tylko ons albo fwb i nic głębszego, no ale o czym gadać z kimś bez ambicji? Możesz sobie robić w bibliotece za minimalną, ale miej proszę chociaż ten licencjat, interesuj się czymś żeby nie było wstyd wyjść z Tobą do ludzi. #blackpill #przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
@Angil230: imho dobrze zrobiłeś, nie wykorzystałeś, swoje wymagania masz to nie słuchaj tych Simpow którzy by księżnej pierścionek na pierwsze spotkanie kupili
@Angil230: ale w sumie o co chodzi, chyba każdy może mieć wymagania jakie chce? A tutaj z ciebie bohatera robią xd czy może niektórzy serio umawiają się ze wszystkimi po kolei jak leci
@Angil230: Szanuję cię za ten wpis miras. Najgorzej, że coraz więcej jest lasek, które pracują w małoambitnej pracy, nie uczą się niczego nowego, a ich jedynymi zainteresowaniami są paznokcie, netflix i pieski/kotki. Sytuacja na rynku świń jest beznadziejna, a przez pandemię jesteśmy zmuszeni poznawać kobiety tylko i wyłącznie przez internet... porażka.
@Angil230: ale się robole zesrały w tym wpisie bo ich zabolało że są ludzie którzy sobie cenią wykształcenie i słuchanie opowieści kolegów z budowy o tym jak bardzo się #!$%@? w poprzedni weekend nie jest dla nich ciekawym tematem xD
@Angil230 wiem ze tutaj wojna miedzy kobietami a mezczyznami. Odniose sie do czegos innego. Tylko w polsce mozna sie wstydzic normalnej pracy bo ktos Cie wysmieje z tego powodu. To jest #!$%@? obrzydliwe. Ciekawy bylby swiat jakby wszyscy byli informatykami 15k i menadzerami.... I nie jestem robolem, po studiach inzynierskich. I mnie czasami #!$%@? strzela jak slysze wyksztalconych prostakow ktorzy w ten sposob mowia o pracownikach niskiego szczebla. Wysmiewac wykonywana prace to
@Angil230: Co z tego, że masz pieniądze, mieszkanie, wykształcenie itd. skoro zwykły cham i prostak z Ciebie? Jaka by ta dziewczyna nie była to można było kulturalnie wytłumaczyć, że szukasz kogoś innego. Ale wiadomo, lepiej zgasić jak peta i wrzucić na wykop dla poklasku jaki to super jesteś.
W ogóle po co zaczynasz gadki o spotkaniu zanim się rozeznasz czy dziewczyna Cię w ogóle interesuje?
@biceps35: przecież ja się z niej nie śmieje, po prostu stwierdzam, że to nie jest kobieta która mnie interesuje plus nie chodzi o zawód, ale też brak ambicji.
@Angil230: @Glacial: jak w takim razie poznać, że facet nie jest z "naszej ligi" na Tinderze przed napisaniem (czyli że facto startowania)? Jednak większość nie pisze o pracy czy studiach od razu w opisie, a po tym tutaj została dziewczyna określona jako nie z ligi OPa
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Tak się tylko chciałem pożalić, że byłem dzisiaj u lekarza w Medicoverze i ten lekarz okazał się być Ukraińcem, który ledwo mówi po polsku... Dramat. #zdrowie #polska #medicover #ukraina
Sytuacja na rynku świń jest beznadziejna, a przez pandemię jesteśmy zmuszeni poznawać kobiety tylko i wyłącznie przez internet... porażka.
To mężczyzna nie może mieć wymagań? Tak widzę wszystkich oburzony.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
W ogóle po co zaczynasz gadki o spotkaniu zanim się rozeznasz czy dziewczyna Cię w ogóle interesuje?
Poza tym, jeżeli uważasz, że to