Aktywne Wpisy

Minieri +164
Zasnąłem przed chwilą w pociągu i obudziłem się tuż po mojej stacji - no klasyka, trudno. Wysiadam na wiosce, już 23:30 ale widzę światła na głównej drodze, co jakiś czas coś jeszcze jedzie to myślę pójdę próbować szczęścia zanim zadzwonię po taksówkę. Idę szosą w kierunku domu, świecę latarką w telefonie i macham. Do domu jakieś 5-6km, nie takie dystanse się wracało piechotą, ale to lata temu jak człowiek w formie był.

ada_lovelace +12

źródło: comment_1614594761RDyoUfb1VdM9gYXDy9MIzx.jpg
Pobierz@39revird: Toć to bajcik jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krolwsi: tylko śmieszne jest to, że większość wykształciuchów to osoby, które zdawały, bo jechały na pracy zbiorowej, ściągało na egzaminach albo wykładowcy dawali dokładnie te same pytania co roku, więc w ogóle dyplomy z tych wszystkich polskich gównouczelni to jak chwalenie się doktoratem z uczelni z Rosji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Różowe na pewno byłyby chętne na mireczka w podobnej sytuacji i dawałyby mu szanse, żeby pokazał swoje wnętrze xD
Komentarz usunięty przez autora
Zaskoczę cię bo jestem różowa i nigdy nie patrzyłam na wykształcenie faceta, a na to jakim jest człowiekiem całościowo i czy jest ogarnięty. A do tych rzeczy studia są niepotrzebne.
Komentarz usunięty przez autora