Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 399
Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (kupowałem poniżej 10k) no to mogę mieć wymagania. Serio dziewczyny, reprezentujcie coś sobą bo to jest dramat. Potem się dziwicie, że faceci chcą od was tylko ons albo fwb i nic głębszego, no ale o czym gadać z kimś bez ambicji? Możesz sobie robić w bibliotece za minimalną, ale miej proszę chociaż ten licencjat, interesuj się czymś żeby nie było wstyd wyjść z Tobą do ludzi. #blackpill #przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
A.....0 - Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (ku...

źródło: comment_1614594761RDyoUfb1VdM9gYXDy9MIzx.jpg

Pobierz
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Angil230: przecież ktoś kto pracuje w sklepie i nie studiuje, może być tak czy siak mega ciekawym człowiekiem, może mieć inne pasje, czy hobby, a może jeszcze nie odkryła co ja interesuje. Kiepsko skreślać kogoś tylko dlatego że pracuje w sklepie i nie poszedł na studia. Nie wiesz, jakim jest człowiekiem. Znam mnóstwo wykształconych debili i inteligentych ludzi którzy są tylko po szkole średniej albo nawet zawodówce. Wykształcenie nie świadczy
  • Odpowiedz
w sumie my wykształceniuchy robimy to samo

@krolwsi: tylko śmieszne jest to, że większość wykształciuchów to osoby, które zdawały, bo jechały na pracy zbiorowej, ściągało na egzaminach albo wykładowcy dawali dokładnie te same pytania co roku, więc w ogóle dyplomy z tych wszystkich polskich gównouczelni to jak chwalenie się doktoratem z uczelni z Rosji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko No tak się zdarza. Sam byłem świadkiem rozmowy dwóch znajomych, którzy byli podnieceni zdanym kolejnym egzaminem. mieli pracę grupowa i zadania się powtórzyły z ubiegłego roku... No tak to ja n------y mogę zdawać nie wiedząc co to za przedmiot :d
  • Odpowiedz
@MalaMi_20: Jego taka nie interesuje jako partnerka życiowa i tyle. Praca w gównorobocie i małe szanse na poprawę sytuacji, a brak studiów znacznie je zmniejsza, to dno hierarchii społecznej i osobę z wykształceniem wyższym będzie tylko ściągać intelektualnie w dół.

Różowe na pewno byłyby chętne na mireczka w podobnej sytuacji i dawałyby mu szanse, żeby pokazał swoje wnętrze xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Angil230: Traktowanie studiów jako jakiejś nobilitacji. Jeszcze, mówimy tu o studiach w Polsce. Nie ośmieszaj się dalej chłopcze.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mijun: ale to że ktoś jest bez wykształcenia nie sprawia że jest gorszym człowiekiem.
Zaskoczę cię bo jestem różowa i nigdy nie patrzyłam na wykształcenie faceta, a na to jakim jest człowiekiem całościowo i czy jest ogarnięty. A do tych rzeczy studia są niepotrzebne.
  • Odpowiedz
@Angil230: studia w Polsce jako wyznacznik xDDD ja znam 3 języki, w tym włoski, na który wyrwałem swoją pierwszą dziewczynę i zawsze wzbudzam tym zainteresowanie, interesuję się historią, kulturami innych państw, często czytam książki/artykuły, lubię wypady za miasto, jak i do innych krajów/metropolii, a uwaga - mam wykształcenie średnie, bo porzuciłem UWr na 2 roku. Nie liczy się pracowitość i kto co ma w głowie, ale to że miał piątkę
  • Odpowiedz