Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 399
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 62
@umtali: jak Wam pasuje to spoko, ja mam trochę wyższe oczekiwania, zostawiam takie dziewczyny facetom z ich lig, pozna jakiegoś sebe i będą zadowoleni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 164
@Angil230: trochę drę z ciebie łacha. Znam laske co nie ma matury a skończyła kurs cukierniczy i robi torty na zamówienie. Bez wykształcenia wyższego a pieniądze ma lepsze od nie jednego inżyniera. Pracy ma tyle że wolny termin ma na czerwiec. Szanuje za drogę którą idziesz ale zachowujesz się trochę jak baba. Wystarczy że kobieta nauczy się czynności którą wykonują faceci i od razu uważa się za lepszą. Nie mowie
  • Odpowiedz
@Angil230 no jeżeli chodzi o pracę, to słabo tak oceniać kogoś w tym aspekcie, tak samo jeśli chodzi o studia, nie każdemu idealnie życie się potoczyło i nie każdemu rodzic wpoił, że wykształcenie jest ważne, można pracować w jakimś sklepie i mieć świadomość, że to guwno i nie na całe życie, bo z tego wyżyć godnie się nie da przeważnie, tak samo i bez ukończenia studiów można być wartościowym człowiekiem i
  • Odpowiedz
  • 37
@ciuciumka: wiesz, mam też za dużo par żeby każdą dziewczynę badać przez tydzień, jak nie potrafi się zaprezentować w pierwszych wiadomościach to nara i lecimy dalej
  • Odpowiedz
@Angil230: Nie wiem skąd to oburzenie. Ciężko przecież nawet o jakąś ciekawą rozmowę osoby która np nie ma matury z osobą po studiach. To też wpływa na atrakcyjność - morda czy ciało to nie wszystko. I to nawet uwzględniając, że cel relacji jest jeden...
  • Odpowiedz