Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 399
Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (kupowałem poniżej 10k) no to mogę mieć wymagania. Serio dziewczyny, reprezentujcie coś sobą bo to jest dramat. Potem się dziwicie, że faceci chcą od was tylko ons albo fwb i nic głębszego, no ale o czym gadać z kimś bez ambicji? Możesz sobie robić w bibliotece za minimalną, ale miej proszę chociaż ten licencjat, interesuj się czymś żeby nie było wstyd wyjść z Tobą do ludzi. #blackpill #przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
A.....0 - Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (ku...

źródło: comment_1614594761RDyoUfb1VdM9gYXDy9MIzx.jpg

Pobierz
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Glacial: One oglądają te durne serialne, które są kolejną wersją Kopciuszka i im się wydaje, że ja też tak będę miała tylko zapominają, że sam Kopciuszek coś sobą reprezentował i na pewno nie były to cechy typowej p0lki.
  • Odpowiedz
@Angil230: wow, bardzo intelektualna odpowiedź jak na inżyniera, który musi flexować się tym, że inwestuje w bitcoiny na tinderze by jakakolwiek dziewczyna się nim zainteresowała. Sam dobrze wiesz, że c---a jesteś warty ale inwestujesz w bitcoiny więc ego top mysi być
  • Odpowiedz
@Angil230: Pamiętaj, kobieta ma pełne prawo cie ghostować i obrażać tylko za to że jesteś niski, ale jak ty podziękujesz za rozmowe gdy okaże się że pracuje w na kasie w biedrze i nie ma zadnych ambicji to jestes cham buc i prostak xD
  • Odpowiedz
@Angil230: To, że pracuje w sklepie nie znaczy, że musi być głupia. Przecież mnóstwo fajnych ludzi pracuje w usługach. BTW. serio myślisz, że panny po tych wszystkich g---o kierunkach mają o czymkolwiek wiedzę? W dodatku ta przynajmniej pracuje, a inne po g---o kierunkach udają, że czegoś szukają żyjąc na koszt rodziców, albo swoich facetów.
  • Odpowiedz