Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +83
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie
źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz

źródło: comment_1614594761RDyoUfb1VdM9gYXDy9MIzx.jpg
Pobierz@Angil230: xD
Wielki Pan Inwestor. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i zajebiście. Zarobił pewnie tyle co średni Kowalski jebiąc 10lat w januszexie.
@Angil230 Szacun.
Nie mam nic do takich Lasek pracujących w sklepie, no ale niech znają swoje miejsce i nie marnują naszego czasu, bo to zwyczajny braku szacunku do nas.
Ale przechodząc do meritum, to w 100% się zgadzam z takim podejściem.
Różowa zajmuje się czymś ciekawym, co jest jej pasją, dobrze płatnym - super.
Różowa zajmuje się tym, co jest jej pasją, nawet jeżeli jest to słabo płatne - ok.
Różowa
reprezentowało coś? Znam dziewczyny po studiach, nie tylko nic nie warte ale tytuł jeszcze pompuje jej ego,Pracuje w sklepie, i ? Aaa, no przecież inwestujesz w bitkojna więc za wysokie progi xD
@Angil230: nie mówie, że jest to zasada, ale często na studia idą osoby które nie mają pomysłu co dalej zrobić z życiem (tak było u mnie, i to samo obserwowałem u wielu ludzi). Natomiast najbardziej przedsiębiorczy ludzie których znam, kręcili już spore interesy w momencie kiedy ich koledzy kończyli gównokierunek
@Angil230: rozumiem, że ty się zaprezentowałeś. Może uważa, że od takiej "prezentacji" jest spotkanie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)