Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 399
Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (kupowałem poniżej 10k) no to mogę mieć wymagania. Serio dziewczyny, reprezentujcie coś sobą bo to jest dramat. Potem się dziwicie, że faceci chcą od was tylko ons albo fwb i nic głębszego, no ale o czym gadać z kimś bez ambicji? Możesz sobie robić w bibliotece za minimalną, ale miej proszę chociaż ten licencjat, interesuj się czymś żeby nie było wstyd wyjść z Tobą do ludzi. #blackpill #przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
A.....0 - Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (ku...

źródło: comment_1614594761RDyoUfb1VdM9gYXDy9MIzx.jpg

Pobierz
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@Angil230: też mnie wkurzają dziewczyny z tindera które startują do nie swojej ligi licząc na jakiś społeczny Upgrade.
Nie mam nic do takich Lasek pracujących w sklepie, no ale niech znają swoje miejsce i nie marnują naszego czasu, bo to zwyczajny braku szacunku do nas.
  • Odpowiedz
@Angil230: W sumie to trochę xD Z jednej strony wpis o tym, że bycie przegrywem bez perspektyw(niezależnie od płci) odrzuca ludzi, z drugiej dokładnie takie same przegrywy pierwsze poleciały do plusowania xD

Ale przechodząc do meritum, to w 100% się zgadzam z takim podejściem.
Różowa zajmuje się czymś ciekawym, co jest jej pasją, dobrze płatnym - super.
Różowa zajmuje się tym, co jest jej pasją, nawet jeżeli jest to słabo płatne - ok.
Różowa
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@Zelber: nie no tacy ludzie są potrzebni, ale niech szuka podobnego do siebie, jest sporo Mirków bez wyższego wykształcenia robiących na taśmie którzy by z taką znaleźli wspólny język, ale ona chce czegoś lepszego. Najgorsze, że nic nie robi by poprawić swój los, nie wytrzymałbym z osobą bez ambicji.
  • Odpowiedz
@Angil230: czekaj, czekaj. Studiowanie gównokierunku to już by reprezentowało coś? Znam dziewczyny po studiach, nie tylko nic nie warte ale tytuł jeszcze pompuje jej ego,
Pracuje w sklepie, i ? Aaa, no przecież inwestujesz w bitkojna więc za wysokie progi xD
  • Odpowiedz
@Zelber: ale nic takiego nie ma w tym wpisie. Op zapytał o prace i wykształcenie, podejrzewam że nie ma pojęcia co dziewczyna robi poza tym. Dla mnie to trochę śmieszne, bo jedyną osobą, którą realnie powinno interesować moje wykształcenie to mój pracodawca, a nie dziewczyna. Potrafię sam ocenić czy z kimś „wstyd wyjść do ludzi” i czy ma ambicje, kompletnie nie potrzebny mi do tego papier z uczelni wyższej
  • Odpowiedz
mam zupełnie inne doświadczenia w tej kwestii

@Angil230: nie mówie, że jest to zasada, ale często na studia idą osoby które nie mają pomysłu co dalej zrobić z życiem (tak było u mnie, i to samo obserwowałem u wielu ludzi). Natomiast najbardziej przedsiębiorczy ludzie których znam, kręcili już spore interesy w momencie kiedy ich koledzy kończyli gównokierunek
  • Odpowiedz