Aktywne Wpisy

mirvbel +127
Wykopki zawsze muszą mieć wroga.
Raz celem są p0lki, z definicji roszczeniowe, toksyczne i „tylko czekają, żeby rozwieść się po ślubie i zabrać mieszkanie”. Innym razem lewacy, prawicowcy, ukry, Julki, Oskarki, normiki, psiarze, kociarze, dzieci, rodzice, bezdzietni, kierowcy, rowerzyści, piesi. I oczywiście – Żydzi. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to musi chodzić o nich. Stoją za wszystkim, za mediami, za TikTokiem, a pewnie nawet za tym, że dzisiaj znowu
Raz celem są p0lki, z definicji roszczeniowe, toksyczne i „tylko czekają, żeby rozwieść się po ślubie i zabrać mieszkanie”. Innym razem lewacy, prawicowcy, ukry, Julki, Oskarki, normiki, psiarze, kociarze, dzieci, rodzice, bezdzietni, kierowcy, rowerzyści, piesi. I oczywiście – Żydzi. Bo przecież jak nie wiadomo o co chodzi, to musi chodzić o nich. Stoją za wszystkim, za mediami, za TikTokiem, a pewnie nawet za tym, że dzisiaj znowu
xar32 0
#komputery #pc #pcmasterrace #informatyka
Błagam pomocy bo mnie bierze k-----a.
Złożyłem sobie komputer z części kupionych na internetach (część używane część nowe). I nie wiem czemu komputer nie odpala jak wrzucę 2 kości pamięci ! Odpala tylko jak jest jedna. Wydaje mi się że coś jest z płytą główną (nowa). Znalazłem dużo tematów na internecie odnośnie tej płyty że ma problemu z dual Chanel ale nigdzie
Błagam pomocy bo mnie bierze k-----a.
Złożyłem sobie komputer z części kupionych na internetach (część używane część nowe). I nie wiem czemu komputer nie odpala jak wrzucę 2 kości pamięci ! Odpala tylko jak jest jedna. Wydaje mi się że coś jest z płytą główną (nowa). Znalazłem dużo tematów na internecie odnośnie tej płyty że ma problemu z dual Chanel ale nigdzie

Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
@NaxZST
@login_cwiczebny: ale tam sie duzo dzieje!
Factorio mam. gralem. Ale hmmm nie rozumiem tej gry za bardzo. Rozumiem, laczenie czegos ze soba zeby inne moglo pracowac. Do automatyzowac caly proces. Ale nie widze glebszego sensu tej gry. Laczyc cos z czyms zeby dzialao. Spoko ale cos wiecej by sie przydalo...
Jak chcesz grę, w której nic się nie dzieje to candy crush
https://www.openttd.org/
@onepnch: To wlasnie odinstalowalem po 2 wieczorach grania. Dlatego napisalem tez ten post. Bo tez nie widze jakiegos wiekszego sensu grania w Surviving Mars. Niby okej moj ulubiony temat mars, kosmos, kolonizacja. Ale kurcze brauje tej grze duzo. Cale te podlaczanie, tego z tamtym, jest niby okej ale pozniej co? Mamy dealowac z alkocholikami... jakos taki kogiel mogiel ta gra. O wszystkim i o niczym.
moze dam jej