Wpis z mikrobloga

@onepnch: Gralem i mnie zaatakowali XD wiec chyba to nie co? Czy cos zle robilem? Nie dalo sie uniknac wojny z tego co widzialem. Po tym ja wywalilem.... chcialem isc w nauke i rozwoj.
oxygen not included

@login_cwiczebny: ale tam sie duzo dzieje!

Factorio mam. gralem. Ale hmmm nie rozumiem tej gry za bardzo. Rozumiem, laczenie czegos ze soba zeby inne moglo pracowac. Do automatyzowac caly proces. Ale nie widze glebszego sensu tej gry. Laczyc cos z czyms zeby dzialao. Spoko ale cos wiecej by sie przydalo...
Surviving Mars

@onepnch: To wlasnie odinstalowalem po 2 wieczorach grania. Dlatego napisalem tez ten post. Bo tez nie widze jakiegos wiekszego sensu grania w Surviving Mars. Niby okej moj ulubiony temat mars, kosmos, kolonizacja. Ale kurcze brauje tej grze duzo. Cale te podlaczanie, tego z tamtym, jest niby okej ale pozniej co? Mamy dealowac z alkocholikami... jakos taki kogiel mogiel ta gra. O wszystkim i o niczym.

moze dam jej jeszcze
@NaxZST ja uwielbiam, ale jednego nie kumam. gram sobie, rozwijam wiochę. i służba zdrowia. buduje, buduje i... i tak się buntuja i mnie wypieprzaja