Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 399
Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (kupowałem poniżej 10k) no to mogę mieć wymagania. Serio dziewczyny, reprezentujcie coś sobą bo to jest dramat. Potem się dziwicie, że faceci chcą od was tylko ons albo fwb i nic głębszego, no ale o czym gadać z kimś bez ambicji? Możesz sobie robić w bibliotece za minimalną, ale miej proszę chociaż ten licencjat, interesuj się czymś żeby nie było wstyd wyjść z Tobą do ludzi. #blackpill #przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
A.....0 - Wiecie ja jestem inżynierem, mam swoje mieszkanie, inwestuje w bitcoiny (ku...

źródło: comment_1614594761RDyoUfb1VdM9gYXDy9MIzx.jpg

Pobierz
  • 133
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Angil230: Dokladnie ostatnio robię jak Ty, po kilku pierwszych odpowiedziach można poznać z kim się ma doczynienia. Jest też tam sporo fajnych i inteligentnych kobiet więc polecam uzbroić się w cierpilwość a się w końcu trafi. Powodzenia!
  • Odpowiedz
"miejcie chociaż ten licencjat"

Może być z europeistyki, kreowania trendów, albo disco polo? XD

Ja studiów nie skończyłam, a zainteresowań i wiedzy mam więcej niż nie jedna typiarka z tytułem magistra. Dzisiaj z jedną nawet rozmawiałam i wypowiedziała "widziałam jak to spadywało z góry". Tyle jest warta edukacja w Polsce i te wszystkie naukowe tytuły XD
  • Odpowiedz
@jam875: @Freapy: a jak miał odpisać? Pożegnał się i tyle. Zwykle osoby ghostują i nawet nic nie odpiszą na pożegnanie.

@biceps35: ale gdzie ją obśmiał? Przecież jak ktoś chce niewymagające pracy to ma do tego wybór. Chodzi o jakiekolwiek ambicje przecież.
  • Odpowiedz
@Mijun: no nie wiem, ja pracuje w biurze i nie czuje zadnej wyzszosci tej pracy nad praca w sklepie. Poklikac, wbic do systemu i tyle. W sklepie jeszcze do tego musialabym nosic rzeczy i uzerac sie z klientami, więc jak dla mnie sklep jest ciezsza praca.
  • Odpowiedz
@Angil230 Dziwicie się, że sebixy tworzą stereotypy o wykształconych że są debilami z papierkami i dwie lewe ręce, a w sumie my wykształceniuchy robimy to samo. Stereotypy i c--j. Rodzic nie dał na 5 lat studiów, to już jesteś nikim xD
  • Odpowiedz
@Angil230: Uważam, że nie ma w tym nic dziwnego. Każdy ma jakiś obraz tego jak ma wyglądać jego partnerka (bardziej realistyczne i mniej) i uważam, że nie ma nic złego do tego dążyć. Zwłaszcza, że dziewczyna, która ma jakieś zainteresowania czy ambicje to naprawdę nie jest jakieś wygórowane wymaganie.
OP nie jest desperatem, co widać, ponieważ odpowiedział jej dość normalnie - nigdzie jej nie ubliżył - w przeciwieństwie do niektórych
  • Odpowiedz
@Angil230: dokladnie wiekszosc kobiet w pl to takie typowe p0lki bez matury albo po jakiejs psychologii czy europeistyce i jedyne zainteresowania to netflix i instagram. kto by z takim czyms chcial byc dla czegos innego niz tzipy?
  • Odpowiedz