Aktywne Wpisy

okoboji +85
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

źródło: comment_1614135790HQ6LbzoBFlWFXl8Wowl5RC.jpg
Pobierzmagiczne tableteczki na wymysloną depresyjke w--------ć? XD
No i wróbelki latają kluczem.
XD
Komentarz usunięty przez moderatora
A ty niby skąd wiesz, kto ma depresję, a kto nie? Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Lenistwo prawie zawsze ma głębsza przyczynę.
@TeBerry: a gdzie ja mówię że wiem kto ma depresję a kto nie? xD
@Gilbert_Prukwa: wpis o depresji nie może się obejść bez plaku plaku mizoginow xD
O tu. Nie bezpośrednio, ale można tak to zinterpretować.
źródło: comment_1614163861y6eAHbX117T4Vr9zqeRYiM.jpg
Pobierz@Kowixx: Widzisz koorwixx jaki pustak z ciebie? Jesteś tak pusta, ze nie dostrzegasz jak swoimi wpisami potwierdzasz choćby to, co ja napisałem. Piszesz do kogoś, ze ofiara nigdy nie jest winna. No chyba,
@funibuni: Kolejny odcinek z cyklu facet nie może mieć problemów. I to jesczze w takim wątku. Odwalilas to odwalilas, nie próbuj zganiac winy na innych. Następnym razem dodawajcie we wpisie, ze dotyczy tylko kobiet i ich problemów ;)
@ChytryPredator
XDDDDDDDDDDD żyję na tym świecie 22lata nigdy nie dostałem nic w zamian za to że toleruję różne odchyły kobiet, ani szacunku, ani zrozumienia
jak dajesz po sobie jechać to jesteś jechany nie ważne przez jaką płeć
odpowiedz
@funibuni: to zajebiscie, ze ja pisałem tylko o facetach. Wy macie jakieś różowe zapalenie mózgu tutaj. Wez rozpęd i wiesz co dalej...