@washingtonbullet: pretensje miej do tych, którzy sami ja sobie zdiagnozowali i używają wymówki do swojego lenistwa i szeroko pojetego nie ogarnięcia ¯_(ツ)
A ty niby skąd wiesz, kto ma depresję, a kto nie? Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Lenistwo prawie zawsze ma głębsza przyczynę.
@zapalsobiekota: ofiarą nigdy nie jest winna @TeBerry: a gdzie ja mówię że wiem kto ma depresję a kto nie? xD @Gilbert_Prukwa: wpis o depresji nie może się obejść bez plaku plaku mizoginow xD
@Kowixx: jeśli czegoś nie weryfikujesz i wierzysz głupio w to co inni mówią to sama jesteś swoją ofiarą a nie ludzie, którzy to mówią i szerzą głupotę (oni też ale ty bardziej bo ludzie powinni weryfikować wszystko a nie szerzyć głupoty)
@TeBerry: a gdzie ja mówię że wiem kto ma depresję a kto nie? xD
@Gilbert_Prukwa: wpis o depresji nie może się obejść bez plaku plaku mizoginow xD
@Kowixx: Widzisz koorwixx jaki pustak z ciebie? Jesteś tak pusta, ze nie dostrzegasz jak swoimi wpisami potwierdzasz choćby to, co ja napisałem. Piszesz do kogoś, ze ofiara nigdy nie jest winna. No chyba,
Gilbert_Prukwa: biedni faceci tylko oni ciągle dostają po dupie
@funibuni: Kolejny odcinek z cyklu facet nie może mieć problemów. I to jesczze w takim wątku. Odwalilas to odwalilas, nie próbuj zganiac winy na innych. Następnym razem dodawajcie we wpisie, ze dotyczy tylko kobiet i ich problemów ;)
@Gilbert_Prukwa: Mnie najbardziej interesuje że ona nie przyjmuje do wiadomości że osoba, która nie weryfikuje tego co inni mówią jest winna sama sobie bo wierzy ślepo w bzdury
@zapalsobiekota: No cóż, zaburzony borderline az się z niej wylewa. Znam to bo lata świetlne temu byłem z kimś takim i uciekałem jak najdalej, blokowalem, usuwałem kontakty itd. Ona kieruję się TYLKO i WYŁĄCZNIE impulsami/emocjami, tam nie ma żadnej całości
@zapalsobiekota: oczekujesz szacunku i zrozumienia za tolerowanie odchyłów? może więcej asertywności i poczucia własnej wartości by się prędzej przydało
jak dajesz po sobie jechać to jesteś jechany nie ważne przez jaką płeć
źródło: comment_1614135790HQ6LbzoBFlWFXl8Wowl5RC.jpg
Pobierzmagiczne tableteczki na wymysloną depresyjke w--------ć? XD
No i wróbelki latają kluczem.
XD
Komentarz usunięty przez moderatora
A ty niby skąd wiesz, kto ma depresję, a kto nie? Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Lenistwo prawie zawsze ma głębsza przyczynę.
@TeBerry: a gdzie ja mówię że wiem kto ma depresję a kto nie? xD
@Gilbert_Prukwa: wpis o depresji nie może się obejść bez plaku plaku mizoginow xD
O tu. Nie bezpośrednio, ale można tak to zinterpretować.
źródło: comment_1614163861y6eAHbX117T4Vr9zqeRYiM.jpg
Pobierz@Kowixx: Widzisz koorwixx jaki pustak z ciebie? Jesteś tak pusta, ze nie dostrzegasz jak swoimi wpisami potwierdzasz choćby to, co ja napisałem. Piszesz do kogoś, ze ofiara nigdy nie jest winna. No chyba,
@funibuni: Kolejny odcinek z cyklu facet nie może mieć problemów. I to jesczze w takim wątku. Odwalilas to odwalilas, nie próbuj zganiac winy na innych. Następnym razem dodawajcie we wpisie, ze dotyczy tylko kobiet i ich problemów ;)
@ChytryPredator
XDDDDDDDDDDD żyję na tym świecie 22lata nigdy nie dostałem nic w zamian za to że toleruję różne odchyły kobiet, ani szacunku, ani zrozumienia
jak dajesz po sobie jechać to jesteś jechany nie ważne przez jaką płeć
odpowiedz
@funibuni: to zajebiscie, ze ja pisałem tylko o facetach. Wy macie jakieś różowe zapalenie mózgu tutaj. Wez rozpęd i wiesz co dalej...