Aktywne Wpisy

Tadeo123 +335
Pijcie ze mną kompot
Sprawa rozwodowa wygrana , dziecko ze mną , brak winy
Koniec alimentów chociaz swoje gownk zaplacilem@za 2,5roku oszczerstw
#pieklomezczyzn #zwiazki
Sprawa rozwodowa wygrana , dziecko ze mną , brak winy
Koniec alimentów chociaz swoje gownk zaplacilem@za 2,5roku oszczerstw
#pieklomezczyzn #zwiazki

banzi +567
Elon Musk udostępnił tweet sugerujący, że meksykański miliarder Carlos Slim może mieć powiązania z grupami przestępczymi. Slim odpowiedział, anulując wszystkie współprace biznesowe ze Starlink w Ameryce Łacińskiej, co kosztowało Muska ponad 7 miliardów dolarów. Slim poszedł o krok dalej, ogłaszając, że zamiast planowanej inwestycji 22 miliardów dolarów w Starlink w ciągu najbliższych pięciu lat, przeniesie te środki do chińskich i europejskich firm. Oprócz finansowego ciosu, Musk stracił kluczowego partnera biznesowego w 25

źródło: comment_1614135790HQ6LbzoBFlWFXl8Wowl5RC.jpg
Pobierz@portas91:? xd to jest właśnie depresja myślicielu
Jestem asertywny i staram się mówić jak ktoś mnie w-----a i przeciwdziałać takim rzeczom
jak ktoś cię w-----a to odcinasz się od tej osoby bez żalu tak samo jak ktoś ci umniejsza
Bycie leniem i poszukiwanie sobie alibi, żeby nie robić nic i mieć powód, który nie jest bezpośrednio zależny ode mnie to nie depresja, a bycie p---ą i właśnie tym są dla mnie ludzie, którzy nie byli u lekarza, a winy swojego z------a szukają wszędzie tylko nie w sobie.
@portas91: Tak, jeżeli ktoś NIE CHCE zmian
@portas91: ogólnie zgadzam się, że trzeba iść do lekarza, ponieważ poprowadzi on leczenie, ale trochę wkurza mnie to odmawianie ludziom prawa do mówienia że mają depresję, pomimo że mają dokładnie wszystkie objawy jakie ma się przy depresji. Wiesz że ta
Nie chce popadać w skrajności, ale mam dość tej mody na depresję i czytania tych wywodów piwniczniaków z Mirko jak to depresja, rodzice, kobiety i wszystko niszczy im życie, a oni są święci.
Dwa lata temu ci sami ludzie mieli circlejerk, bo są elitarnym gronem introwertyków, którzy są niezależni i w ogóle zajebiście nie potrzebują świata, a oskarki ekstrawertyczne im się