Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Anlak: te awatary niestety nie dotyczą wszystkich gier. o Spider-Manie wiedziałem, bo widziałem parę postów na FB o tym, a o Finalu dowiedziałem się z anglojęzycznej grupki na której siedzę już jakiś czas
Domyślam się, że te awatary można dostać w grach ekskluzywnych (za platynę), choć widziałem jak niektórzy w FF7R dostawali za samo uruchomienie gry i jej przejście (bez platyny) ( _) + niektóre gry third-party przypisują
  • 0
A, no i według tego co widzę to powinienem już dostać kod na motywy przynajmniej ze Spider-Mana bo platyna wpadła 27.01 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż jak ich nie dostanę to płakać nie będę, najbardziej zależy mi na "nagrody" z Final Fantasy VII REMAKE ()
  • 0
@Anlak: trochę mnie to dziwi, że nie dostałem wcześniej. Czy to przez fakt ze mam profil jako prywatny? Czy oni mają coś skopane w systemie, bo wszystkie zgody marketingowe ma pozaznaczane a mimo to od dawna nie dostaje żadnych info o promocjach czy czymś podobnym (raz na ruski rok coś wpadnie ale najczęściej mam powiadomienia o doładowaniu portfela/kupnie czegoś)