Wpis z mikrobloga

@FlasH: To nie pierwszy taki "występ" adamczyka, czasami rzuciłem okiem na "Studio Polska" i tam zachowywał się równie obrzydliwie. Dno i 5 metrów mułu.
  • Odpowiedz
@Camaxtle ej, serio? Tu masz zdaną maturę? Zupełnie o co innego chodziło. Gościu precyzował i jeśli faktycznie była tam na leczeniu to nie ma do czego się przyczepić.

Wypoczynek to łamanie prawa, leczenie nie, nie kumasz tego?
  • Odpowiedz
Powinno być oficjalne stanowisko - ze względu na manipulacje i kłamstwa nikt poza pisowcami i ich przybuduwką, czyli konfidentacją nie chodzi do reżimowych tv.

@azurro: Narzekasz na reżimowe media, a sam powielasz kłamstwa i manipulacje xDDD Konfederacja do teraz sądzi się z TVPiS za pomijanie jej m.in. w sondażach i ignorowaniu w czasie antenowym, w czasie wyborów z nimi jako jedyni wygrali w sądzie robiąc majstersztyk prawny pozywając ich w
wojtas_mks - > Powinno być oficjalne stanowisko - ze względu na manipulacje i kłamstw...

źródło: comment_16127913688EFefAGlCgmbhbVymKmMdx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@azurro: narzekasz na klamstwa a sam p****sz jak onet ( ͡° ͜ʖ ͡°) konfederacja ma niektore poglady wspolne z PiS. Rozumiem ze zgadzanie sie z czymkolwiek z PiS jest calkowicie zabronione i nalezy zawsze jednoglosnie sie przeciwstawiac i vetowac każdą ich ustawe?
  • Odpowiedz
Tak, zwłaszcza ta pani z filmiku, łoi z nimi już pewnie od dziesiątego roku życia. Weź już w---------j z tymi swoimi "mądrościami"

@kanapeczka_z_kanapa: Wiesz co to jest "dyscyplina partyjna"?
Nie? To sam się wyoddalaj ze swoimi mądrościami.

Od 30 lat nikt nikogo nie rozliczył, a Zdradek Sikorski nawet uratował dupę Ziobrze przed Trybunałem Stanu, więc oni wiedzą co robią tylko gadając o "roliczeniu poprzedniej ekipy".
  • Odpowiedz
@MaxVerstapen: to jest niesamowite, była sobie TV, miała mniej lub bardziej wartościowe programy, filmy, seriale, a ta banda imbecyli i funkcjonariuszy partyjnych sprawiła że jedyne co będzie można rozbić to zburzyć i zaorać.
  • Odpowiedz
krzyczeć i kwiczeć dookoła żeby kobita nie miała szansy złożyć zdania w spokoju bo jeszcze powie przez 10 sekund coś czego nie powinna XD knury z prowadzącym na czele

@Faraluch: zajał jej 2 minuty, żeby potem powiedzieć "miała pani 2 minuty". Tylko tępy pisowski motłoch przyjmie tę argumentację
  • Odpowiedz
@Kryptonim_Janusz: @wojtas_mks:
Tldr, bo wiem, że korwiniści nie lubią czytać:
Cokolwiek nie powiecie jedziecie na jednym wózku z pisem, rób co chcesz, ale ludzie zdania nie zmienią, szacunku nie odzyskasz.

Podtrzymuje co napisałem, rozwinę nawet bardziej - koalicja konfidentów jest bojówką pis i ich przybuduwką. Zrozumiałem to kiedy ruszyli bronić kościołów i wystraszyć kobiety. Nie jestem palcem robiony, owszem część z broniących to byli kibice, ci zachowywali się nornalnie, zostały jednak
  • Odpowiedz