Aktywne Wpisy

drapibroda +336
Chwalipost ❤️ zaskakująco mało bolesny zabieg jak na oczekiwania. Jeśli masz pytania odnośnie procedury oddania szpiku, bądź sam/sama w niej jesteś i szukasz odpowiedzi jak ja kiedyś - zapraszam do kontaktu 😃
#dkms #czujedobrzeczlowiek #chwalesie
#dkms #czujedobrzeczlowiek #chwalesie
źródło: temp_file5205286393594820831
Pobierz
Lukiak +50
Czy one k---a nie mogę założyć normalnych spodni na te siłownię? Człowiek sobie ćwiczy i się nie może skupić bo ci jedna z drugą dupsko wypina... Kiedyś też tak było czy teraz moda nastała na te wrzynające się w dupska legginsy?
#bekazrozowychpaskow
#bekazrozowychpaskow
źródło: 1000017463
Pobierz

https://streamable.com/9y5t24
#propaganda #tvpis #dobrazmiana #ruskieonuce
https://twitter.com/XKubiak/status/1358552420859658246
źródło: comment_1612770982Usysf8mmwPQC4WEWx30GpX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Wypoczynek to łamanie prawa, leczenie nie, nie kumasz tego?
Komentarz usunięty przez autora
@azurro: Narzekasz na reżimowe media, a sam powielasz kłamstwa i manipulacje xDDD Konfederacja do teraz sądzi się z TVPiS za pomijanie jej m.in. w sondażach i ignorowaniu w czasie antenowym, w czasie wyborów z nimi jako jedyni wygrali w sądzie robiąc majstersztyk prawny pozywając ich w
źródło: comment_16127913688EFefAGlCgmbhbVymKmMdx.jpg
Pobierz@kanapeczka_z_kanapa: Wiesz co to jest "dyscyplina partyjna"?
Nie? To sam się wyoddalaj ze swoimi mądrościami.
Od 30 lat nikt nikogo nie rozliczył, a Zdradek Sikorski nawet uratował dupę Ziobrze przed Trybunałem Stanu, więc oni wiedzą co robią tylko gadając o "roliczeniu poprzedniej ekipy".
źródło: comment_1612795694g6Ac0OeHU1GSU28OirOk63.jpg
Pobierz@Faraluch: zajał jej 2 minuty, żeby potem powiedzieć "miała pani 2 minuty". Tylko tępy pisowski motłoch przyjmie tę argumentację
Tldr, bo wiem, że korwiniści nie lubią czytać:
Cokolwiek nie powiecie jedziecie na jednym wózku z pisem, rób co chcesz, ale ludzie zdania nie zmienią, szacunku nie odzyskasz.
Podtrzymuje co napisałem, rozwinę nawet bardziej - koalicja konfidentów jest bojówką pis i ich przybuduwką. Zrozumiałem to kiedy ruszyli bronić kościołów i wystraszyć kobiety. Nie jestem palcem robiony, owszem część z broniących to byli kibice, ci zachowywali się nornalnie, zostały jednak