Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 932
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oho, lewactwo zaraz się weźmie za mordowanie ludzi w śpiączce.

@kontonr77: Stan śpiączki czy też wegetacji to temat rzeka, nie mniej:

1) Wciąż relatywnie mało wiadomo jak wygląda życie osób w takim stanie
2) Wcale nie musi być przesądzone, że taka osoba jest pozbawiona świadomości, a to czyni twoją
  • Odpowiedz
Ja się zastanawiam skąd wy te statystyki bierzecie, albo takie rzeczy jak wyżej opisane przez Ciebie

@Kollo: Wszystko co wyżej napisałem to nie jest jakaś wiedza tajemna, łatwo znaleźć w googlach:
  • Odpowiedz
@LimiL8: ooo stary. Jeśli jesteś taki hop do przodu z naturalnym procesem to przestań chodzić do lekarza bo naturalnie samo się zaleczy jak 10k lat temu. Z głupim zębem też przestań chodzić bo próchnica / dziury w zębach to naturalny proces. Dużo zależy od genetyki - jedni są bardziej podatni a inni mniej. Idąc takim tokiem myślowym: sprzedaj samochód i cała elektronikę - one nie są naturalne. Pamiętaj że tacy
  • Odpowiedz
@KobyleCaco: Niedorozwinięte, czy raczej na pół żywe? Tego chce zabronić PiS, ale najbardziej odczują to kobiety, które urodzą dziecko, które umrze chwilę, lub jakiś czas po urodzeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja tam jestem za aborcją na życzenie - przynosi ona TYLKO zalety - ratuje zdrowie i życie kobiet, zmniejsza cierpienie, zamiast drastycznie zwiększać ¯\_(ツ)_/¯ Bo niby dlaczego kobieta miałaby poświęcać zdrowie, czy karierę dla jakiegoś
  • Odpowiedz
Nie chcę rozpoczynać nowego tematu, ale faktycznie są sytuacje gdzie lepiej by do tej śmieci doszło

@waro: Najzabawniejsze a zarazem najstraszniejsze jest to przekonanie o umiejętności rozsądzenia takich sytuacji. Wy wiecie. Wy wiecie wszystko.
  • Odpowiedz
@piotrlionel: naturalny proces początku i końca życia, z którego wynika prawo do życia. Taką naturalność mam na myśli. Leczenie próchnicy i inne rzeczy, które wspomniałeś to właśnie naturalnie, że się leczy czy rozwija technologię. Aborcja i eutanazja raz uchwalona jest później ciągle rozszerzana (patrz Hiszpania, Holandia). Czy uważasz, że gazownie chorych psychicznie i inwalidów przez Niemcy w imię postępu było dobre? Gdzie postawisz granice kto może żyć a kto nie?
  • Odpowiedz