Aktywne Wpisy

Plotkova99 +21
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +78
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

Aborcja na życzenie powinna być dostępna, gdyż:
- Jest ważnym elementem planowania i zakładania rodziny.
- Nie odbywa się żadnym
Fajnie, że mogę liczyć na wsparcie (ʘ‿ʘ)
@waro: Oho, lewactwo zaraz się weźmie za mordowanie ludzi w śpiączce.
Co do świadomości to duuzo pozniej. Myślę, że nawet po narodzinach, ale nie popre tego badaniami, bo akurat w tej kwestii ich nie szukalam. :)
Jeśli jednak się zdarzy, to
1. Wrzucalam wczoraj link do grupy wsparcia na fb
2. Jak najbardziej kobiety mogą liczyć na pomoc psychologiczną
Dlaczego mialoby się nie dac? Większość aborcji to aborcje farmakologiczne, które nie rzutują na
Właśnie dlatego aborcja powinna być legalna, żeby każda z tych kobiet miała dostęp do pewnego źródła i godnej opieki.
Po drugie - jak tak bardzo Ci nie odpowiada treść to zablokuj tag i tu nie wchodź.
@waro: Ja się zastanawiam skąd wy te statystyki bierzecie, albo takie rzeczy jak wyżej opisane przez Ciebie. Z całym