Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 932
Codzienny namiar na bezpieczną aborcję.

9/31

#aborcja #codziennepowiedzkomus <- tag do czarnolistowania

Dziś wyjątkowo bez dłuższego wpisu, bo czuję się naprawdę kiepsko po drugiej dawce szczepionki. Obiecuję nadrobić. Jeżeli macie jakieś sugestie co powinnam poruszyć, to piszcie śmiało.

Dodatkowo ciągle walczę o tag autorski. Jeżeli ktoś ma pomysł jak to przyspieszyć, to proszę o informację. Pisałam już przez zakładkę kontakt, wołałam też do wpisów i nic. :(
Amishia - Codzienny namiar na bezpieczną aborcję. 

9/31

#aborcja #codziennepowiedzk...

źródło: comment_1612626526uBf4ARuZ9CigLUN9bbYAya.jpg

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
Mało kto wie czeka go ekskomunika (to dla katolików).

@LimiL8: xD tak z ciekawości, to moja siostra miała ok. 2008 robioną aborcję w Anglii - gdzie jej list od papieża?
  • Odpowiedz
@LimiL8: no i przeczysz sam sobie. Proces leczenie jest ok bo to rozwój i już możemy sobie hodować zeby ( Japonia ) lub na nodze wychodowac małżowinę uszna. No jest ciągle rozszerzana aborcja czy eutanazja bo to jest właśnie rozwój. Odpowiem Ci tak - jesteś przygłup porównując eutanazję z dzisiaj z obozami zaglady, ale czego to można oczekiwać od osoby która chce by kobiety rodziły płody bez mózgu w imię
  • Odpowiedz
@piotrlionel: eutanazja to eliminacja. Stąd masz porównanie do programu Aktom T4 z III Rzeszy bo ktoś uznał, że tacy ludzie nie są potrzebni. Wszystko będzie zależeć od tego, jak ustawimy granicę. Boje się za za 50lat na emeryturę dostanę eutanazol od Państwa bo uzna mnie za niezdolnego do życia w społeczeństwie:/
  • Odpowiedz
@LimiL8: Mozesz wyjasnic jaki ktos moglby miec interes w tym zeby namawiac kgokolwiek do aborcji? Chodzi o wybor, nikt nikogo nie zmusza do przeprowadzenia aborcji. Czy naprawde proliferzy sa tak glupi, czy to poprostu ich linia obrony ich idiotycznej argumentacji? Kobieta powinna miec wybor koniec i kropka. Do 8 tyg aborcja powinna byc mozliwa na zyczenie. Oczywiscie powinno sie przeznaczac srodki na edukowanie mlodziezy, jak unikac ciazy, antykoncepcja itd. Pisze
  • Odpowiedz
@Lukash222: jaki interers?! Nie wiem zapytaj @Amishia ile dostaje od klinik za reklamę na wykopie ich usług. Może pracuje jako wolontariusz?!
Aborcja nie może być od żadnego tygodnia tym bardziej na życzenie. To moje zdanie i go nie zmienię.
Cieszę się, że życie Twojej córki wygrało. Gratuluję pociechy
  • Odpowiedz
  • 3
@LimiL8: XDDDDDD Ale Ty jesteś zabawny z tym krzyczeniem w komentarzach xD

Twoje zdanie i tego się trzymaj. Nikt by Cię do aborcji nie zmuszał i Ty nie zmuszaj z łaski swojej kobiet do rodzenia niechcianych dzieci.
  • Odpowiedz
eutanazja to eliminacja

@LimiL8: Na własne życzenie - dodajmy. I to nie jest tak, że przychodzisz sobie do lekarza i mówisz - "poproszę mnie uśmiercić". Zanim do tego dojdzie, to lekarze muszą dokładnie sprawdzić twoje zdrowie (psychiczne, fizyczne). Koniec końców mogą ci odmówić.

Boje się za za 50lat na emeryturę dostanę eutanazol od Państwa bo uzna mnie za niezdolnego do życia w społeczeństwie:/

@LimiL8: Nie sraj żarem, jak
  • Odpowiedz
  • 5
@LimiL8: Nie. Robię to dlatego że uważam iż każda osoba w ciąży powinna mieć wybór czy chce kontynuować ciążę czy nie.
  • Odpowiedz
@LimiL8: Nie wygralo bo nie startowalo w zadnym wyscigu, bylo upragnione i wyczekane. Nie kazde takie jest i jego urodzenie moze zrobic czasem wiecej szkody niz pozytku. Celowo nie wspominam nawet o aborcji kiedy plod ma wade lub zagrozone jest zycie matki bo na ten temat nie powinno byc w ogole dyskusji. Ty i Tobie podobni moga mowic ze szkoda ze mnie matka nie wyskrobala, uwazam ze powinna miec takie
  • Odpowiedz
@LimiL8: nie widzisz subtelnej różnicy między CELOWĄ eutanazją ludzi niepełnosprawnych przez nazistowskich Niemców, a możliwością eutanazji siebie samego przez zainteresowanego? xD
  • Odpowiedz
@LimiL8: informowanie o tym jak zorganizowac sobie aborcje to dzis koniecznosc. W glownych mediach ciezko o te informacje. W ramach edukacji seksualnej tez nic nie ma, predzej sa tam jakies kretynizmy majacy wystraszyc przed aborcja.

Stad tak wazne jest informowanie w mediach spolecznosciowych.

Zakladam ze bedzie to codzienna informacja na wykopie, do czasu legalizacji abrocji na zadanie w Polsce.
  • Odpowiedz
@waro: najlepsi sa ci obroncy zycia, ktorzy mowia nie bo nie, bo nie wolno xD a po urodzeniu juz cisza, hura, plod obroniony, "Godek z Gsiendzem z Blebani moze premiom zarzuci" xD
  • Odpowiedz
@Amishia możecie to ubierać w ładne haselka, nigdy nie będziesz sama, prawo człowieka, ale to zawsze będzie po prostu miażdżenie dziecka w cipie i nic tego nie zmieni. Bo człowiek to zwierze
  • Odpowiedz