Aktywne Wpisy

lord-nihilus +172
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

abrachamlincoln +275

Dziesięć lat później, kolejny owczarek, Deacon, otarł mi się o nogę brzuchem i pisnął. Zerkam, brzuch podejrzanie wygląda. Weterynarz, wodobrzusze. Operacja. W środku nowotwór rozsiany po wszystkich narządach, przewidywany czas życia - do miesiąca, w cierpieniu. Podjąłem drugą taką decyzję w życiu. Pies spał, uśpiony do operacji. Długo się z nim żegnałem. Potem mógł odejść równie godnie i równie bez bólu.
Pisząc o tym, płaczę. Ale wiem, że podjęcie takiej decyzji, w takiej chwili - to jest właśnie wyraz bezgranicznej miłości, jaką można dać psu. Moje uczucia, do dzisiaj tak bolesne, są dużo mniej istotne niż godność, fizyczny komfort, psa.
@Ropasiak: myślę Mirku, że najlepiej, jak mogłeś.
#pies #psy #smierc #uczucia #feels #smutek
źródło: comment_1611654005LOz0ptHMAQT89X13FegQ9N.jpg
PobierzU mnie było w drugą stronę: cisza. Po prostu przerażająca cisza po powrocie do domu. Nie wspominając o tym, że codziennie łapałem się na tym, że o standardowych godzinach spacerów wstawałem od kompa i zaczynałem się zbierać na spacer.
Dziękuję za Wasze historie, pisze się "są ludzie, którzy dobrze traktują zwierzęta", ale... chyba tak naprawdę takich, na
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1611665740bwLbM0wiDahZGpaqV87D0t.jpg
Pobierzźródło: comment_1611668454h2tLU6dIlNl8ORf8Lc4m7G.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1611675179ghIj03AzJvW4E3cQUZtT6j.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora