Aktywne Wpisy

Tytyka +154
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +27
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

#gry #nostalgia #rpg #grypc #fallout
źródło: comment_1611347801qME9EmzOTcbOiulfmLLKxx.jpg
Pobierz@Old_gamer1988: Dla mnie to zaleta, bo raz że zniechęca do grindingu i głupiej gry, a dwa, bo dodaje dreszczyku emocji i karze za ignorowanie zagrożenia i sygnałów ostrzegawczych (w postaci atakowanych karawan chociażby i plotek o jakimś Masterze). A ograniczenie czasowe w F2 jest bez większych konsekwencji (można się ciułać 13 lat po pustkowiach zanim zobaczymy game over co de facto oznacza nieograniczony czas) i stimpaki stają
@StarySkuter: Spróbuj - turowa walka jest naprawdę spoko - można wiele planować, w pewnym momencie daje dużo satysfakcji. Trzeba jednak uważnie planować rozwój postaci bo możesz obudzić się w środku gry z ręką w nocniku. Nie jest to typowe dzisiejsze podejście do grania gdzie co dwa kroki pojawia się coś co stymuluje twój układ nagrody tak, że trzeba się