Wpis z mikrobloga

@yeloneck: No racja, sprawdziłam i ona ma wysokie szpilki, a on ma adidasy z dosyć grubą podeszwą :D

@529Mamo: Właśnie coś ostatnio takie z dvpy posty wywołują ogromne dyskusje u mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@yeloneck: Ale mi niemiło odpisałeś, a ja tak ładnie Ci się wytłumaczyłam :/ Poza tym zauważ prosze że się o nic nie sram, napisałam wyżej że super z nich para i zadałam to pytanie typowo pod wykop, bo każdy tu twierdzi że nie można znaleźć sobie dziewczyny będąc niskim... Poza tym 2 - ona jest wyższa od niego, więc nie wierzyłabym tym wzrostom na necie znalezionych w 20 sekund
  • Odpowiedz
@yeloneck: No kurcze wydaje mi się że jednak lepiej jest coś widzieć naocznie niż wierzyć w to co się przeczyta bo skąd niby takie info? Sami sobie powiedzieli że takie wzrosty mają? ktoś ich zmierzył od centymetra?
  • Odpowiedz
ktoś ich zmierzył od centymetra?

@cytmirka: a w dowodzie masz wpisane na oko, czy z danych, które są w Twoich aktach od zawsze? Czy może zdjęcie wysyłałaś i ktoś miał ocenić ile to wzrostu?
  • Odpowiedz
@yeloneck: No nie wiem, mnie się pani spytała ile mam centymetrów więc powiedziałam o 2cm więcej xD Dlatego mówię że takie dane podane przez kogoś to trochę nie za bardzo rzeczywiste
  • Odpowiedz
@cytmirka: Wielu userów taka "miłość" nigdy nie spotkała. Czasami powyzywają własną mamę, chwaląc się tym na wykop. Zamiast zrozumieć, że są przesiąknięci, negatywnymi myślami, nie tylko na temat kobiet, to wolą zaginać rzeczywistość ¯\_(ツ)_/¯ Będąc kobietą, to nie chciałabym się otaczać jakimiś frustratami :X
  • Odpowiedz
Coś takiego mógł napisać tylko mizoandryk, który wiedzę o incelach czerpie z portali feministycznych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dymitrop: Wiedzę o nich czerpię z samych miejsc im poświęconych xD

Nie, nie jest. Większość działań feministek sprowadza się do dosrania mężczyznom i EWENTUALNIE przy okazji -
  • Odpowiedz
@ziumbalapl:

Tak, prawdziwy feminizm jest w założeniu dobry, bo POMAGA kobietom, ale nie szkodzi mężczyznom, wręcz przeciwnie - walczy z konserwatyzmem i sztywnymi rolami płciowymi.

Tymczasem polskie feministki: https://www.wykop.pl/wpis/54897949/co-o-tym-sadzicie-jest-tu-sprzecznosc-czy-nie-ma-z/

Poza tym nazywanie inceli jednorodną grupą - wśród inceli są ludzie o różnych poglądach czy spojrzeniu na świat. Incele to nie tylko ludzie piszący na tagach incelowych w internecie ale incelem może być spokojny prawiczek po trzydziestce którego mijasz na ulicy,
  • Odpowiedz
@Cyprok:

Poza tym nazywanie inceli jednorodną grupą - wśród inceli są ludzie o różnych poglądach czy spojrzeniu na świat. Incele to nie tylko ludzie piszący na tagach incelowych w internecie ale incelem może być spokojny prawiczek po trzydziestce którego mijasz na ulicy, a on nawet nie wie o istnieniu tagu przegryw czy blackpill.

Tylko wtedy nie ma potrzeby nazywania takiej osoby incelem, bo incele kojarzą się z mizoginami
  • Odpowiedz
@ziumbalapl:

Feministki? Po pierwsze, to jedna uzytkowniczka, po drugie, w treści nie ma nic feministycznego.

To przeczytaj cały tamten wątek i zrozumiesz o co mi chodziło, zwłaszcza pierwszy komentarz, gdzie wrzuciłem screena z innej jej
  • Odpowiedz