Wpis z mikrobloga

Wiedzę o nich czerpię z samych miejsc im poświęconych xD

@ziumbalapl: ja też czerpię wiedzę o feministkach z miejsc im poświęconych XD

Feminizm dosrać mężczyznom? Jak? Tłumacząc, że toksyczna męskość jest zła? xD Tyle, to chyba każdy rozumie. Toksyczna męskość to przecież zespół szkodliwych zachowań, a nie mężczyźni xD Takie zachowania szkodzą głównie mężczyznom - np. nieokazywanie słabości powoduje to, że to faceci częściej popełniają samobójstwa, bo nie szuka się pomocy,
  • Odpowiedz
ja też czerpię wiedzę o feministkach z miejsc im poświęconych XD

@dymitrop: Jakich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Feministki nie atakują tylko toksycznej męskości, ale samą męskość w ogóle.

No, tak było, przekonałeś xD
  • Odpowiedz
@dymitrop: Nie, że jest równoznaczna, tylko, że najczęściej przemocy fizycznej dokonują mężczyźni xD Polecam zajrzeć do policyjnych danych.

@ziumbalapl: Dokładnie tak. A więc idź i wytłumacz to feministkom i pani Spurek, która mówi, że P-----C MA PŁEĆ
  • Odpowiedz
Nie, że jest równoznaczna, tylko, że najczęściej przemocy fizycznej dokonują mężczyźni xD Polecam zajrzeć do policyjnych danych.

@ziumbalapl: Gdzie masz w policyjnych danych dowody na p-----c? Gdzie masz tam wyroki ze sprawozdaniem, które są prawomocne? Bo ja wiem, że są jedynie zgłoszenia.

A zgłosić to ja i ciebie mogę, fałszywie oskarżyć i to żaden dowód na p-----c. Kobiety zgłaszają, mężczyźni nie, stąd są takie dysproporcje. A zgłaszać można i dla
  • Odpowiedz
@dymitrop: Polecam zajrzeć na grupki pełne libków i feministek, które absolutnie się z tym nie zgadzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podałeś stronę, która zawiera jakiś list do podpisania, a nie wiedzę o feminizmie XD
  • Odpowiedz
A zgłosić to ja i ciebie mogę, fałszywie oskarżyć i to żaden dowód na p-----c. Kobiety zgłaszają, mężczyźni nie, stąd są takie dysproporcje.

@nowywinternetach: Podziękuj promocji toksycznych zachowań, menszczyzna to ma twardy być, nie pipa, nie będzie szedł po pomoc na policje, czy do psychiatry, lepszy jest sznur ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://statystyka.policja.pl/st/wybrane-statystyki/p-----c-w-rodzinie/50863,p-----c-w-rodzinie.html
  • Odpowiedz
Podziękuj promocji toksycznych zachowań, menszczyzna to ma twardy być, nie pipa, nie będzie szedł po pomoc na policje, czy do psychiatry, lepszy jest sznur ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ziumbalapl: Dziękuję temu. Tyle, że mężczyzna nie zgłasza bo nie wierzy w pomoc, nie dostanie pomocy, albo będzie obwiniony że biedną kobietkę pewnie sprowokował, albo że nie umiał się obronić.

Gdyby ta wasza lewa strona nie była równie toksyczna jak toksyczna męskość to
  • Odpowiedz
bo każdy tu twierdzi że nie można znaleźć sobie dziewczyny będąc niskim...

@cytmirka: każdy też twierdzi że na loterii nie da się wygrać, a ludzie wygrywają. Sprzedaj mieszkanie, kup losy lotto XD
Naturalnie był w historii przypadek np. jednookiego sparaliżowanego bezzębnego karła z masą kobiet, ponieważ historia jest bardzo duża. Naprawdę, dużo ludzi się w niej zawiera. Ale jednak nie kierujemy się przypadkami pojedynczymi tylko trendem, nie sprzedajemy mieszkania na
Usmiech_Niebios - > bo każdy tu twierdzi że nie można znaleźć sobie dziewczyny będąc ...
  • Odpowiedz
@dymitrop: Polecam zajrzeć na grupki pełne libków i feministek, które absolutnie się z tym nie zgadzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Podałeś stronę, która zawiera jakiś list do podpisania, a nie wiedzę o feminizmie XD

@ziumbalapl: Polecam zajrzeć na grupki pełne inceli, które nie popierają gwałtów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Przecież to nie jest jakaś spora róznica. Między mną a moim różowym paskiem jest różnica jakichś 3-4 centymetrów, też to nikomu nie przeszkadza. Jak dla kogoś wzrost jest aż takim wymogiem, że przez niego nie wejdzie w związek, to lepiej dla was, że ta osoba sama odpuściła
  • Odpowiedz
Polecam zajrzeć na grupki pełne inceli, które nie popierają gwałtów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dymitrop: Popełniać może i nie popełniają, tylko dopuszczają moralnie, taki tam drobiazg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz