Wiedzę o nich czerpię z samych miejsc im poświęconych xD
@ziumbalapl: ja też czerpię wiedzę o feministkach z miejsc im poświęconych XD
Feminizm dosrać mężczyznom? Jak? Tłumacząc, że toksyczna męskość jest zła? xD Tyle, to chyba każdy rozumie. Toksyczna męskość to przecież zespół szkodliwych zachowań, a nie mężczyźni xD Takie zachowania szkodzą głównie mężczyznom - np. nieokazywanie słabości powoduje to, że to faceci częściej popełniają samobójstwa, bo nie szuka się pomocy,
@ziumbalapl: https://trzymamstronekobiet.pl/ Pani Spurek, która prosto z mostu mówi, że p-----c ma płeć (NIE MÓWI O TOKSYCZNEJ MĘSKOŚCI, TYLKO PROSTU Z MOSTU ŻE PŁEĆ JEST RÓWNOZNACZNA Z TYM, CZY JESTEŚ AGRESOREM CZY NIE)
Nie, że jest równoznaczna, tylko, że najczęściej przemocy fizycznej dokonują mężczyźni xD Polecam zajrzeć do policyjnych danych.
@ziumbalapl: Gdzie masz w policyjnych danych dowody na p-----c? Gdzie masz tam wyroki ze sprawozdaniem, które są prawomocne? Bo ja wiem, że są jedynie zgłoszenia.
A zgłosić to ja i ciebie mogę, fałszywie oskarżyć i to żaden dowód na p-----c. Kobiety zgłaszają, mężczyźni nie, stąd są takie dysproporcje. A zgłaszać można i dla
@dymitrop: Polecam zajrzeć na grupki pełne libków i feministek, które absolutnie się z tym nie zgadzają ( ͡°͜ʖ͡°) Podałeś stronę, która zawiera jakiś list do podpisania, a nie wiedzę o feminizmie XD
Podziękuj promocji toksycznych zachowań, menszczyzna to ma twardy być, nie pipa, nie będzie szedł po pomoc na policje, czy do psychiatry, lepszy jest sznur ( ͡°͜ʖ͡°)
@ziumbalapl: Dziękuję temu. Tyle, że mężczyzna nie zgłasza bo nie wierzy w pomoc, nie dostanie pomocy, albo będzie obwiniony że biedną kobietkę pewnie sprowokował, albo że nie umiał się obronić.
Gdyby ta wasza lewa strona nie była równie toksyczna jak toksyczna męskość to
@ziumbalapl: I masz tu toksyczną kobiecość. Patrz ile reakcji śmiechu przy tym jak kobieta biła mężczyznę. To niby nie jest toksyczna kobiecość? Nie są one winne temu? Tylko jak zawsze ktoś inny? Nie odpowiadają jak dorosłe za siebie?
bo każdy tu twierdzi że nie można znaleźć sobie dziewczyny będąc niskim...
@cytmirka: każdy też twierdzi że na loterii nie da się wygrać, a ludzie wygrywają. Sprzedaj mieszkanie, kup losy lotto XD Naturalnie był w historii przypadek np. jednookiego sparaliżowanego bezzębnego karła z masą kobiet, ponieważ historia jest bardzo duża. Naprawdę, dużo ludzi się w niej zawiera. Ale jednak nie kierujemy się przypadkami pojedynczymi tylko trendem, nie sprzedajemy mieszkania na
Przecież to nie jest jakaś spora róznica. Między mną a moim różowym paskiem jest różnica jakichś 3-4 centymetrów, też to nikomu nie przeszkadza. Jak dla kogoś wzrost jest aż takim wymogiem, że przez niego nie wejdzie w związek, to lepiej dla was, że ta osoba sama odpuściła
@cytmirka: jako przedstawiciel #blackpill, obalam ten wysryw. Typ ma szczękę ostrą niczym maczeta + mega widoczne kości policzkowe, czego nie widać na twoim zdjęciu. (jak wiadomo morda > wzrost). A no i ma też 22 mln followersów na tiktoku.
źródło: comment_1610698652prHPDSSnh3UFYQIbd1HlDM.jpg
Pobierz@ziumbalapl: ja też czerpię wiedzę o feministkach z miejsc im poświęconych XD
@dymitrop: Jakich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, tak było, przekonałeś xD
Pani Spurek, która prosto z mostu mówi, że p-----c ma płeć (NIE MÓWI O TOKSYCZNEJ MĘSKOŚCI, TYLKO PROSTU Z MOSTU ŻE PŁEĆ JEST RÓWNOZNACZNA Z TYM, CZY JESTEŚ AGRESOREM CZY NIE)
@ziumbalapl: Dokładnie tak. A więc idź i wytłumacz to feministkom i pani Spurek, która mówi, że P-----C MA PŁEĆ
@ziumbalapl: Gdzie masz w policyjnych danych dowody na p-----c? Gdzie masz tam wyroki ze sprawozdaniem, które są prawomocne? Bo ja wiem, że są jedynie zgłoszenia.
A zgłosić to ja i ciebie mogę, fałszywie oskarżyć i to żaden dowód na p-----c. Kobiety zgłaszają, mężczyźni nie, stąd są takie dysproporcje. A zgłaszać można i dla
Podałeś stronę, która zawiera jakiś list do podpisania, a nie wiedzę o feminizmie XD
@nowywinternetach: Podziękuj promocji toksycznych zachowań, menszczyzna to ma twardy być, nie pipa, nie będzie szedł po pomoc na policje, czy do psychiatry, lepszy jest sznur ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://statystyka.policja.pl/st/wybrane-statystyki/p-----c-w-rodzinie/50863,p-----c-w-rodzinie.html
@ziumbalapl: Dziękuję temu. Tyle, że mężczyzna nie zgłasza bo nie wierzy w pomoc, nie dostanie pomocy, albo będzie obwiniony że biedną kobietkę pewnie sprowokował, albo że nie umiał się obronić.
Gdyby ta wasza lewa strona nie była równie toksyczna jak toksyczna męskość to
Mam nadzieję, że pomogłem.
źródło: comment_1610732396c84MfxbHrTcVGWTc3vbcQy.jpg
Pobierz@cytmirka: każdy też twierdzi że na loterii nie da się wygrać, a ludzie wygrywają. Sprzedaj mieszkanie, kup losy lotto XD
Naturalnie był w historii przypadek np. jednookiego sparaliżowanego bezzębnego karła z masą kobiet, ponieważ historia jest bardzo duża. Naprawdę, dużo ludzi się w niej zawiera. Ale jednak nie kierujemy się przypadkami pojedynczymi tylko trendem, nie sprzedajemy mieszkania na
@ziumbalapl: Polecam zajrzeć na grupki pełne inceli, które nie popierają gwałtów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1610734063mjOsZuH2aDSeyI1wFzQq1K.jpg
Pobierz@dymitrop: Popełniać może i nie popełniają, tylko dopuszczają moralnie, taki tam drobiazg ( ͡° ͜ʖ ͡°)