@dymitrop: No właśnie, stereotypowo z mężczyznami, co nie znaczy, że są wyłącznie męskie, ani nie znaczy też, że toksyczna męskość nie może być przejawiana przez kobiety. Naucz się czytać, błaźnie ( ͡°͜ʖ͡°)
Co nie zmienia faktu, że przypisujesz złe cechy męśkości, a nie kobiecości - nadal to męskość jest dla Ciebie toksyczna
@dymitrop: No właśnie, stereotypowo z mężczyznami, co nie znaczy, że są wyłącznie męskie, ani nie znaczy też, że toksyczna męskość nie może być przejawiana przez kobiety. Naucz się czytać, błaźnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@ziumbalapl: Ja umiem czytać w przeciwieństwie do CIebie i w dodatku - nigdy nie posługuje się ad personam :) Twoja nienawiść do męskości jest tak głęboka, że po prostu nie
źródło: comment_1610698652prHPDSSnh3UFYQIbd1HlDM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@dymitrop: No właśnie, stereotypowo z mężczyznami, co nie znaczy, że są wyłącznie męskie, ani nie znaczy też, że toksyczna męskość nie może być przejawiana przez kobiety. Naucz się czytać, błaźnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy na pewno ja? To Ty sobie to uroiłeś. Jak
@ziumbalapl: Ja umiem czytać w przeciwieństwie do CIebie i w dodatku - nigdy nie posługuje się ad personam :) Twoja nienawiść do męskości jest tak głęboka, że po prostu nie
@dymitrop: No, dokładnie tak jest xD Nienawiść do męskości xDDDD Negatywne i destrukcyjne cechy to męskość, no tak xD