@dymitrop: To można powiedzieć o badaniach, które sobie wysyłają blackpillowcy, a nie o tym filmiku ( ͡°͜ʖ͡°) Posty pojawiają się przez parę sekund, reszta to po prostu omawianie czym są incele xD
@cytmirka bo lasce jak widać nie przeszkadza niższy i fajnie niestety, od dziewczyn już wiele razy też słyszałem, że się nie spotykają z kimś bo za niski "fajny był, wszystko spoko, ale niski" "he is super hot, but he is also short"
@Leevvir: Ta, na pewno xD Tak samo jak w internecie jest info że pewien popularny przedsiębiorca ma 60 lat a w rzeczywistości jest po 70astce ale wstydzi się do tego przyznać ( ͡°͜ʖ͡°)
>No, jak badania mówią, że ładna morda, czy wzrost mają duże znaczenie, to rzeczywiście, zostaje sznur, a nie praca nad sobą i gnicie xD
No, jak badania mówią, że nałogowe palenie znacznie zwiększa ryzyko nowotworu, to rzeczywiście, zostaje rzucenie nałogu i regularne badanie płuc, a nie zapalenie Malboraska i delektowanie się dymem jak normalni ludzie xD (twój dziadek pijany na Wigilii, 1978)
podejście pani z tego filmiku https://www.youtube.com/watch?v=fD2briZ6fB0 najlepiej obrazuje fragment z około 7 minuty. Wybranie jakiegoś k---a wristcela (XD), czyli najbardziej absurdalnego przykładu jako reprezentatywnego dla całej grupy, podłożenie jakieś taniej muzyczki, żeby uzsykać kontrast i ogólnie wyśmiać typa - tzn przed nadanie fałszywej otoczki "powagi" sprawiamy, że dana osoba jest jeszcze bardziej śmieszna, a na koniec dorzucenie zgryźliwej i sarkastycznej uwagi "it's a little wird but interesting". W ogóle można się zastanowić,
najlepiej obrazuje fragment z około 7 minuty. Wybranie jakiegoś k---a wristcela (XD), czyli najbardziej absurdalnego przykładu jako reprezentatywnego dla całej grupy
Jest różnica między "potrafią być" a "są". Mizoginistyczny potrafi być każdy. Ona mówi, że nerdy SĄ mizoginistyczne
@dymitrop: Nie, nie mówi. Mówi, że w tych kręgach często widać mizoginię.
A ja widziałem jak kobiety, a w szczególności feministki, mówią "killallmen" i podobne bzdety jak np mężczyźni są źli z przyrodzenia, męśkość jest czymś złym itp - to znaczy że wszystkie kobiety/feministki są takie?
źródło: comment_1610698652prHPDSSnh3UFYQIbd1HlDM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1610715553c6NUIMRXFxqAIpFrpNLquc.jpg
Pobierzniestety, od dziewczyn już wiele razy też słyszałem, że się nie spotykają z kimś bo za niski
"fajny był, wszystko spoko, ale niski"
"he is super hot, but he is also short"
Komentarz usunięty przez autora
No, jak badania mówią, że ładna morda, czy wzrost mają duże znaczenie, to rzeczywiście, zostaje sznur, a nie praca nad sobą i gnicie xD
źródło: comment_1610715866Z5wOKbiKQh61iUfH8WZ4jm.jpg
Pobierz3:20
@ziumbalapl: There is a long tradition of nerdy men talking about women in nerdily misogynistic ways
No, jak badania mówią, że nałogowe palenie znacznie zwiększa ryzyko nowotworu, to rzeczywiście, zostaje rzucenie nałogu i regularne badanie płuc, a nie zapalenie Malboraska i delektowanie się dymem jak normalni ludzie xD
(twój dziadek pijany na Wigilii, 1978)
https://www.youtube.com/watch?v=fD2briZ6fB0
najlepiej obrazuje fragment z około 7 minuty. Wybranie jakiegoś k---a wristcela (XD), czyli najbardziej absurdalnego przykładu jako reprezentatywnego dla całej grupy, podłożenie jakieś taniej muzyczki, żeby uzsykać kontrast i ogólnie wyśmiać typa - tzn przed nadanie fałszywej otoczki "powagi" sprawiamy, że dana osoba jest jeszcze bardziej śmieszna, a na koniec dorzucenie zgryźliwej i sarkastycznej uwagi "it's a little wird but interesting". W ogóle można się zastanowić,
źródło: comment_1610716548CeKDRfbTAEtWdKxq8zV1LQ.jpg
Pobierz@dymitrop: No, poważny argument xD Mówi, że nerdzi potrafią być misoginistyczni na swój sposób.
@ziumbalapl: Jest różnica między "potrafią być" a "są". Mizoginistyczny potrafi być każdy. Ona mówi, że nerdy SĄ mizoginistyczne
@ziumbalapl: A ja widziałem jak kobiety,
@dymitrop: No, niszowy przyklad to rzeczywiscie reprezentacja. Przecież tam jest to pokazane jako skrajność. To tak głupie, że aż człowiek nie wie jak reagować. Swoją drogą, na wykopie też są tacy xDDD
https://www.wykop.pl/wpis/53014471/wristcel-czyli-incel-z-malymi-nadgarstkami-ile-mac/
@ziumbalapl: Jest różnica między "potrafią być" a "są". Mizoginistyczny potrafi być każdy. Ona mówi, że nerdy SĄ mizoginistyczne
@dymitrop: Nie, nie mówi. Mówi, że w tych kręgach często widać mizoginię.
A gdzie ja pisałem, że wszyscy incele