Wpis z mikrobloga

@LM317K: Oni przynajmniej się znają na tej jednej rzeczy, o której opowiadają. Natomiast Napierała mówi o wszystkim i nie mówi zazwyczaj o tym, o czym się zna. Ponoć jest historykiem od osiemnastego wieku z Europy zachodniej, o tym coś tam wie, może nawet dużo, jednak jest zwykłym człowiekiem tylko z doktoratem. Słuchałem go do pewnego czasu, gdy się okazało, że to co mówi nie jest niczym specjalnym, tylko ma trochę
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: Mnie rozwaliło jak opowiadał jak to kiedyś był z niego był chłop silny jak tur i nieokiełznany ogier. Widać że obleśny pipciuś musi być w realu dużo grzeczniejszy niż na netach. Gdyby był w życiu jak na yt to te jego teorie o sile tura byłyby czesto boleśnie sprawdzane i by ich ostatecznie nie wygłaszał.
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: @vZGLSjkzfn Wredne bydle. Na racjonalista.tv był taki sympatyczny religioznawca Radosław Czarnecki. Napierała tak mu dokuczał na forum że gość zaprzestał udzielania się. W zasadzie pisał Napierale że jego konflikt stresuje. Bydlak nie dał na luz. Gnębił dalej słabszego. Poszło już nawet nie wiem o co. Jakiś banalny komentarz chyba. Wydaje mi się że ten Czarnecki ośmielił się skrytykować USA. Widać że Napierała ma potężne kompleksy. Jak ta pezda
  • Odpowiedz
@LM317K: Czasem mi się wydaje, że ten gość to musi być jakiś troll w stylu Testo z 2007-2009 i my tego jeszcze nie ogarniamy xD
  • Odpowiedz