zapamiętajcie ten post. normiki robią nieprawdopodobne fikołki, żeby udowodnić, że ten gość jest przegrywem (albo, że ktokolwiek tak twierdzi) i dowodem, że wystarczy popracować nad sobą, żeby wyrywać instagramowe celebrytki xDD
A gdzie ja pisałem, że wszyscy incele są tacy? Mówiłem o zjawiskach, które są wśród takich popularne -
@ziumbalapl: G---o argument. Masz na myśli wszystkich, ale mówisz większość tylko po to, żeby jechać po wszystkich. W sumie tym samym argumentem posługuję się często toksyczne incele ( ͡°͜ʖ͡°) "My nie mówimy, że wszystkie loszki to k---y, dlatego jak pokażesz mi jedną na milion, to nie zmienia prawdy, że w
@dymitrop: Coś takiego mógł napisać tylko mizogin, który wiedzę o feminizmie czerpie z portali redpillowych ( ͡°͜ʖ͡°)
@ziumbalapl: Coś takiego mógł napisać tylko mizoandryk, który wiedzę o incelach czerpie z portali feministycznych ( ͡°͜ʖ͡°)
Tak, prawdziwy feminizm jest w założeniu dobry, bo POMAGA kobietom, ale nie szkodzi mężczyznom, wręcz przeciwnie - walczy z konserwatyzmem i sztywnymi rolami płciowymi. Dołączenie do inceli, którzy tylko pogłębiają czyjąś depresję
@ziumbalapl: Przypomnę że feminizm już niemal od samego początku zawarł sojusz z władzą, która miała na celu upodlanie i wykorzystywanie mężczyzn https://en.wikipedia.org/wiki/White_feather#World_War_I A Ty nadal p-----l sobie o kochanym i niewinnym feminizmie ( ͡°͜ʖ͡°)
@dymitrop: tak czytam te p------y i w sumie dochodzi do mnie, ze tzw "incele" w sumie nigdy nie powinni byc dopuszczeni do seksu. Jezeli czyims hobby czy sposobem na zycie jest wyrzucanie z siebie zolci o tym jakie to zycie jest zle, bo ja sie taka, nie inna morde przez co nie mozna uprawiac seksu to chyba takich genow przekazywac dalej sie nie powinno. Nie zyjemy w swiecie, ktory trzeba
@dymitrop: tak czytam te p------y i w sumie dochodzi do mnie, ze tzw "incele" w sumie nigdy nie powinni byc dopuszczeni do seksu. Jezeli czyims hobby czy sposobem na zycie jest wyrzucanie z siebie zolci o tym jakie to zycie jest zle, bo ja sie taka, nie inna morde przez co nie mozna uprawiac seksu to chyba takich genow przekazywac dalej sie nie powinno. Nie zyjemy w swiecie, ktory trzeba
W jakiej kwestii? Jeśli ktoś się urodził z brzydką mordą, to faktycznie nic tego nie zmieni. Ale może się realizować w innych rzeczach, może szukać gdzie indziej szczęścia a relacje z kobietami sobie odpuścić. T
@dymitrop: jakie zalatwic? Kazdego da sie "zalatwic" podstepem czy w inny sposob ale umowmy sie, zaden incel nic nie zalatwi, bo zeby cos takiego zrobic trzeba wyjsc z piwnicy. To juz tylko gdybanie o czyms co nigdy sie nie stanie. Ja z kolei mowie, ze naturalny porzadek rzeczy, ktory istnieje jest dobry i taki jak byc powinien :)
@dymitrop: jakie zalatwic? Kazdego da sie "zalatwic" podstepem czy w inny sposob ale umowmy sie, zaden incel nic nie zalatwi, bo zeby cos takiego zrobic trzeba wyjsc z piwnicy. To juz tylko gdybanie o czyms co nigdy sie nie stanie. Ja z kolei mowie, ze naturalny porzadek rzeczy, ktory istnieje jest dobry i taki jak byc powinien :)
@Corphen: Jak to nie? Eilot rodger kilku załatwił. A więc
źródło: comment_1610698652prHPDSSnh3UFYQIbd1HlDM.jpg
Pobierznormiki robią nieprawdopodobne fikołki, żeby udowodnić, że ten gość jest przegrywem (albo, że ktokolwiek tak twierdzi) i dowodem, że wystarczy popracować nad sobą, żeby wyrywać instagramowe celebrytki xDD
źródło: comment_1610717121Hq9hUW3JcaehdPc2skfpqm.jpg
Pobierz@ziumbalapl: G---o argument. Masz na myśli wszystkich, ale mówisz większość tylko po to, żeby jechać po wszystkich. W sumie tym samym argumentem posługuję się często toksyczne incele ( ͡° ͜ʖ ͡°) "My nie mówimy, że wszystkie loszki to k---y, dlatego jak pokażesz mi jedną na milion, to nie zmienia prawdy, że w
@dymitrop: Coś takiego mógł napisać tylko mizogin, który wiedzę o feminizmie czerpie z portali redpillowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ziumbalapl: Coś takiego mógł napisać tylko mizoandryk, który wiedzę o incelach czerpie z portali feministycznych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://en.wikipedia.org/wiki/White_feather#World_War_I
A Ty nadal p-----l sobie o kochanym i niewinnym feminizmie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dymitrop: Powiedz to jemu i jego żonie xD
źródło: comment_1610721184A0PMZCc7PlfyqUstqJUXKB.jpg
Pobierz@Corphen: Jak to nie? Eilot rodger kilku załatwił. A więc
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1610722833fosP8eyDtrLMCud6Rb8gzD.jpg
PobierzXDDD