Wpis z mikrobloga

@miecho82: ASP to skrót od Atencyjna Szkolna Pielegniarka a 140 to IQ, bo sie chwalila, ze ona wykladowca i rozne takie he he. Co do centaura to przypominam, ze mowil o tym iz konto Goodfelles nie bylo jego, czyli albo klamal, albo jak na psychola przystalo zdjecia z basenu, fryzjera, z imprezki rodzinnej itd. wysylal innej osobie do publikacji. Choroszcz dla jego tak czy inaczej ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Zagmadfany2: normalnie kobita założyła tu konto, chodzi tam i jeszcze opisuje tutaj co i jak - bajka, tu jakiś gagatek chciał nawet zgłaszać ją, że niby wielkie tajemnice służbowe wynosi do nas, bo powie powierzchownie co i jak u prezydenta
  • Odpowiedz
@SVETER: mój nick to jeden z zawodowych skrótów. Po prostu slang. Są to też moje inicjały. I owszem, Wykładowcą jestem, a IQ nigdy nie badałam. zdradzę też tajemnice, że 140 to przeciętna częstotliwość pracy serca dziecka w czasie ciąży i porodu
  • Odpowiedz
@Zagmadfany2: spaniałą logika. przez to ze ktos lekko ponad rok temu go okradł konon całe życie jest leniwą k---ą której nie chciało się na bok przekrecać w szpitalu oraz kilka lat temu dostał cukrzycy.
  • Odpowiedz
@Heritriage: Podejrzewam że nie przewracał się na boki ponieważ był pod wpływem silnych leków. dodatkowo dwa dreny założone do opłucnej nie pozwalają na swobodne przemieszczanie się
  • Odpowiedz