Aktywne Wpisy
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
sprzedam_nerke +297
Skąd w ogóle to przekonanie w UE, że trzeba przyjmować jakichkolwiek migrantów? I jednocześnie procedura relokacji pokazuje, że nikt ich do końca nie chce. To może umówić się, że po prostu nie przyjmujemy z automatu nikogo? Na świecie, jakieś 4-5 mld ludzi żyje na gorszym poziomie niż w UE, co gdy wszystkim się zamarzy migracja?
#ue #imigracja
#ue #imigracja
Przyznam, że nie mogę wyjść z podziwu, jak ludzie przyklaskują wszystkim restauracjom, lodowiskom itp które chwalą się tym, że otwierają bohatersko swoją działalność...ja rozumiem że to dobre dla nich bo w końcu zarobią, a mają trudną sytuację.
Ale jpdle ludzie przecież oni dosłownie zarobią ryzykując waszym zdrowiem i zdrowiem pracowników! Jak sami możecie przyklaskiwać temu że ktoś was wystawia na ryzyko i jeszcze chce za to kasę? WTF? gdzie tu sens i logika ? (-‸ლ)
Jak ci sami ludzie mogą krzyczeć o wolności na ulicach, o tym że rząd ich wykorzystuje i nie szanuje, a potem tym samym tchem wiwatować i bić brawa tym bohaterom, że ktoś inny ich wykorzystuje tylko inaczej ?
Niech mi to ktoś wytłumaczy
#otwieramy #dzbany #ludziewolnosci #bekazpisu #bekazpodludzi #wtf #ludzie #koronawirus
Tutaj sprawa idzie o to czy te otwarte restauracje faktycznie podniosłyby ilość chorych, no i jeśli tak, to czy stopień w jakim podniosłyby ilość chorych usprawiedliwia ich zamknięcie. I tylko
@leazyboy: bardzo dobrze, zdychać wszyscy, co do jednego
1. Święta wielkiej nocy spędzałam oddzielnie z całą rodziną. Później odwiedziny z 3m na podwórku. Morawiecki wyszedł - pandemia w odwecie. Babcia uwierzyła, kilka razy wyszła spotkać się z innymi emerytkami. Nie
@leazyboy: czyli lepiej według ciebie aby pracownicy byli bez pracy? bo to jest prosta loteria - pomijając to że i tak są na obniżonej pensji ci pracownicy i wiążą koniec z końcem to już biznesów które są zamknięte prawie cały rok nie stać na dalsze dokładanie pieniędzy z prywatnej kieszeni właściciela, zrozum to że jak nie otworzą to ludzie stracą pracę, a nikt cię nie zaciąga