Aktywne Wpisy
Trabancik +9
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
hanyska2 +756
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Przyznam, że nie mogę wyjść z podziwu, jak ludzie przyklaskują wszystkim restauracjom, lodowiskom itp które chwalą się tym, że otwierają bohatersko swoją działalność...ja rozumiem że to dobre dla nich bo w końcu zarobią, a mają trudną sytuację.
Ale jpdle ludzie przecież oni dosłownie zarobią ryzykując waszym zdrowiem i zdrowiem pracowników! Jak sami możecie przyklaskiwać temu że ktoś was wystawia na ryzyko i jeszcze chce za to kasę? WTF? gdzie tu sens i logika ? (-‸ლ)
Jak ci sami ludzie mogą krzyczeć o wolności na ulicach, o tym że rząd ich wykorzystuje i nie szanuje, a potem tym samym tchem wiwatować i bić brawa tym bohaterom, że ktoś inny ich wykorzystuje tylko inaczej ?
Niech mi to ktoś wytłumaczy
#otwieramy #dzbany #ludziewolnosci #bekazpisu #bekazpodludzi #wtf #ludzie #koronawirus
Komentarz usunięty przez moderatora
tak w innych miejscach tez mogę sie zarazić to prawda, ale chodzi przecież o minimalizowanie ryzyka dla samego siebie
jak chce isc na spacer to ide i tyle, chodzi mi jedynie o to że ludzie temu biją brawa i opowiadają jakie to super a przecież jest to robione ich kosztem
1. Nikt Ciebie nie zmusza żebyś szedł do knajpy
2. Dlaczego w takim razie sklepy meblowe są otwarte oraz Empiki?
Ryzyko xD Prędzej czy później każdy to przejdzie, chyba, że schowasz się w lesie
O ile rząd znowu nie zamknie lasów, bo bedziesz mogł się tam zarazić.
no wolę to przejść po zaszczepieniu się osobiście, i nikt mnie nie zmusza i ja nikomu nie zabraniam tam chodzic tylko jestem ciekaw czemu ludzie to chwalą
tyle w temacie
przeczytaj jeszcze raz kolego, gdzie ja napisałem że ta sytuacja jest dla nich dobra ?
każdy odpowiada za siebie i za swoje zdrowie ja świata nie zbawiam i nie zamierzam kisnę po prostu że ludzie z tego się cieszą i przyklaskują temu jak by te restauracje były bohaterami wojennymi powracającymi z wojny
@leazyboy: Bo się w ogóle nie boją tego ŚMIERCIONOŚNEGO WIRUSA. Bo widzą i sami uczestniczą w tłumach w kościołach i Biedronkach i nic się nie dzieje. Sam chętnie pójdę do restauracji tak jak chodzę do sklepu - chorowałem już na covid i jak zarażę się jeszcze raz to znowu przechoruję i tyle, o ile w ogóle się zarażę.
@Catmmando: CHCESZ MIEĆ