Wpis z mikrobloga

@xdrcftvgy: Gdyby nie media to byś nie widziałże żarłeś sól drogową albo zielone mięso z constaru

Prawdopodobnie dalej ja żresz tylko media już o tym nie piszą więc nie wiesz. Tak czy siak nic się nie zmieniło
  • Odpowiedz
@Nihas: Panie Nihas, jakiś czas temu wyrażaliśmy przerażenie pod postem NaukowegoBełkotu nt poziomu zaufania ludzi do nauki i ilości szurostwa w Polsce. I popatrz jakie teorie mają młodzi, bystrzy z wykopu XD Wszystko na chłopski rozum. WYŁĄCZ TV WŁĄCZ MYŚLENIE. GDYBY NIE LEKARZE TO NA SROVID UMARŁBY TYLKO TWÓJ 80 LETNI SĄSIAD!!!11!!1!
  • Odpowiedz
@xdrcftvgy gdyby nie mesia to bym mało co wiedział bo poza swoją dzielnie nie wychodze. nie wiedziałbym, że w warszawie jest jakiś rząd, że wybuchł wulkan gdzieś na islandii czy rozbił się samolot. ale jednak wolę wiedzieć, od tego oni są, od tego są oni
  • Odpowiedz
@xdrcftvgy: gdyby nie media nie wiedziałbym, że była wojna na Ukrainie, że Biden został prezydentem USA, że były zamieszki pod Kapitolem etc. To że o czymś nie wiesz, ma dowodzić tego, że wydarzenie nie istnieje?
  • Odpowiedz
@szyryfyry1: Wybacz, nie dostałem powiadomienia, to że rząd to banda idiotów nic nie zmienia, może i jest w tym jakiś plan, może chcą znacjonalizować hotele (po co?), ale jak dla mnie po prostu miotają się i nie wiedzą co robić, bo widzą 3 falę, i ona jest widoczna i w Niemczech, w UK, w Szwecji (gdzie są najostrzejsze obostrzenia od początku pandemii), i nie wiedzą czy luzować obostrzenia bo u
  • Odpowiedz