Wpis z mikrobloga

@JatuArmy: oj fantów to piłem sporo, ale jakoś tak nie zachwycały, jedna smakowała jak oranżada u nas, smak liczi mnie zawiódł, jak znalazłem sarsaparille w 7 eleven to się cieszyłem jak dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fanta exotic chyba może być w carrefourze
  • Odpowiedz
@vulcanitu: Tę Fante Exotic i Shokate to po dwie duże zgrzewki po sześć kupowałem bo mi tak smakowała, ale trochę za słodka na picie jej codziennie przez dłuższy czas xd
  • Odpowiedz
zero o smaku cytryny i

@JatuArmy: u nas też kiedyś było - nazywało się pepsi lime albo lemon, i też było w wersji zero. a potem skasowali i zostawili tylko słodzoną ¯\(ツ)/¯

a teraz to juz od paru lat nie sledze rynku, bo zostałem team soda stream i moją pepsi max produkuje sobie w innej proporcji niz te butelkowane :P
  • Odpowiedz
@lajsta77: @kubako w sodastreamie można dalej różne smaki kupić, nawet nie musicie miec sodastreama chodzi o same koncentraty. Wlewacie ok 12g do 250ml kubka lub 24 do 500ml kubka i zalewacie mocno gazowaną wodą (dobrze schłodzoną najlepiej) Ostatnio kupowałem pepsi chyba miętową cherry i mango. Dobrze jest wrzucić kostkę lodu i lać bezpośrednio wodę na tą kostkę
  • Odpowiedz
@youngP: też wolałem pepsi jak piłem
teraz rzadziej niż raz w roku puszkę przechylę, bo kiedyś do łychy kupowałem, a od paru lat już nie pijam.
  • Odpowiedz