Aktywne Wpisy
Wariner +809
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
wspodnicynamtb +160
476 954 + 93 + 122 + 222 + 191 + 205 = 477 787
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
#zagrubo2021 #chudnijzwykopem #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta #odchudzanie
Zrób badania
- Testosteron
@Kasahara: Idealna ilustracja dla płaczących że dieta nie zmieni im twarzy.
Karnet na siłownie 39-100 PLN/msc
Dieta - wydajesz tyle samo co na normalną chyba, ze do tej pory jadłeś dietę z parówek 10 % i zupek chińskich
Suplementacja podstawowa dla naturala z 50 PLN/msc
Cykl a tu ile fantazja Cię poniesie od 100 do 10 000 PLN/msc
https://www.wykop.pl/wpis/47979555/podsumowanie-czterech-lat-z-silownia-i-naturalnosc/