Wpis z mikrobloga

@Kasahara: Duże dawki jak na 1 raz :D Większość zacyzna tak 200-250mg :d. Powiedz mi czy rozpisujesz cykle? Masz wystarczającą wiedzę, żeby rozpisać cykl komuś kto też wcześniej nie kłuł dupska? ;).
  • Odpowiedz
@wykopki2021: zdaje sobie sprawe, zes marnym trollem, ale to chyba cecha narodowa polakow. #!$%@? komus, obrazic, nasrac na twarz. byleby pokazac swoja wyzszosc. nawet jak sie jest kompletnym przecietniakiem, trzeba pokazac blizniemu ze jest zalosnym gownem. brawo, polko.
  • Odpowiedz
@Kasahara: Spoko, tu akurat kolega @krystalnaga do mnie zagadał. Ale jakbyś mógł coś polecić co się sprawdza z "dopingu". :) Nigdy nie zajmowałem się tym tematem, a jako że na karku już 36 to naturalnie pewnie już się nie rozbuduję tak jak bym chciał. :)
  • Odpowiedz
@In_in312:

Karnet na siłownie 39-100 PLN/msc
Dieta - wydajesz tyle samo co na normalną chyba, ze do tej pory jadłeś dietę z parówek 10 % i zupek chińskich
Suplementacja podstawowa dla naturala z 50 PLN/msc
Cykl a tu ile fantazja Cię poniesie od 100 do 10 000 PLN/msc
  • Odpowiedz
@Legion616: lubisz ruch na powietrzu?? Jak tak to codzienny bieg na zewnątrz. Masz coś co mierzy dystans? Zegarek opaska? Trucht 500 metrów potem bieg 1 km tempo tak 5,30, po km minuta truchtu, potem 1 km tempo 5,30 i tak 4 razy i tyle całe cardio. Jak masz czas to rano zaraz jak wstaniesz a jak nie to każda inna pora. Masz rowerek stacjonarny? Jak tak to minute wolno potem
  • Odpowiedz