Aktywne Wpisy

b_oski +24

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki

Znajomi i rodzina odradza twierdząc ze szkoda wydawać na taki samochód tyle kasy skoro w tej cenie można mieć Audi albo BMW. Może nie ma sensu zaprzątać sobie tym głowy ze względu na problemy w razie awarii? #motoryzacja
źródło: comment_1610024271rJimL08iCUObNooHGYQYbF.jpg
Pobierz@Janusz_z_Rivii: Pisałem, że jeżeli go stać na utrzymanie to niech bierze, bo dźwięk silnika jest cudowny, więc nie wiem o co Ci chodzi.
Komentarz usunięty przez autora
@Kotniepies: to
#grammarnazi
Lepiej??
@krabat: co ma ghibli do quattroporte?
@panicze: ja tam sie nie pruje czy Maserati jest dla niego czy nie, ale weź, takie 300c to wygląda nawet spoko dopóki nie wsiądziesz do środka. Po prostu jest brzydkie i zlane dużą ilością plastiku. To takie moje wrażenie, siedziałem w obu, mam świadomość z czym się godzisz kupując quattroporte, 300c to trochę kupa dla mnie. Pewnie większość osób która sie
Komentarz usunięty przez moderatora