Wpis z mikrobloga

Od zawsze chciałem mieć #maserati i tak się zastanawiam czy jest sens kupować samochód za ~60k z okolic 2005 roku.
Znajomi i rodzina odradza twierdząc ze szkoda wydawać na taki samochód tyle kasy skoro w tej cenie można mieć Audi albo BMW. Może nie ma sensu zaprzątać sobie tym głowy ze względu na problemy w razie awarii? #motoryzacja
WilczyPasterz - Od zawsze chciałem mieć #maserati i tak się zastanawiam czy jest sens...

źródło: comment_1610024271rJimL08iCUObNooHGYQYbF.jpg

Pobierz
  • 188
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kanciak12: tak jakby utrzymanie A8 czy BMW 7 było tanie, miałem te auta i ceny które podawał w porównaniu z BMW, Audi, Mercedesem klasy premium są podobne
  • Odpowiedz
jeszcze jakiś typ mu pisze żeby brał bo dźwięk silnika rekompensuje wszystko XD

@Janusz_z_Rivii: Pisałem, że jeżeli go stać na utrzymanie to niech bierze, bo dźwięk silnika jest cudowny, więc nie wiem o co Ci chodzi.
  • Odpowiedz
i k---a kolejne osoby mecza mnie o tego 300c.

@panicze: ja tam sie nie pruje czy Maserati jest dla niego czy nie, ale weź, takie 300c to wygląda nawet spoko dopóki nie wsiądziesz do środka. Po prostu jest brzydkie i zlane dużą ilością plastiku. To takie moje wrażenie, siedziałem w obu, mam świadomość z czym się godzisz kupując quattroporte, 300c to trochę kupa dla mnie. Pewnie większość osób która sie
  • Odpowiedz
@panicze: I tak teraz myśle to te plastikowe pokrętła od klimy, lewarek od automatu chodizł tak jakoś nie wiem, nie fajnie. A z drugiej strony spasowanie maserati w srodku to też smieszne jest. Albo wypaczająca się kierownica
  • Odpowiedz
@T1oo: To głupio pisałeś. Równie dobrze możesz wziąć trabanta z modulatorem dźwięku silnika pod Ferrari. To auto to jest kaszana i dźwięk silnika to trochę za mało by brać. Moim zdaniem.
  • Odpowiedz
@WilczyPasterz: ja myślę, że życie jest od spełniania marzeń. To mimo wszystko dobre auto, wiec nic nie powinno poważnego szybko piznąć ;) Jak sobie kupisz BMW to wiecznie będziesz wzdychał do tego Maserati ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz